Spausdinti šį puslapį

Premjeras kartu su geriausiais abiturientais džiaugėsi jų pasiekimais

2011-07-15, 15:06
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

FB-TL205508Šiandien Vyriausybėje pagerbti geriausiai brandos egzaminus išlaikę šalies abiturientai ir geriausiai kvalifikacinius egzaminus išlaikę profesinio mokymo įstaigų absolventai. Ministras Pirmininkas Andrius Kubilius pasveikino 47 geriausius šalies mokyklų abiturientus, jų mokytojus, tėvelius.
„Pastarosiomis dienomis turiu progą džiaugtis kartu su čempionais. O šiandien Jūs esate tie, kuriuos vadinu čempionais. Mano įsitikinimu, ambicija būti geriausiu yra viena iš varomųjų jėgų ir asmeniniame, ir tautos gyvenime. Todėl noriu dar sykį nuoširdžiai pasveikinti – Jūs daug pasiekėte, bet labai svarbu nenusiraminti ir nesustoti tie tuo“, – sveikindamas moksleivius kalbėjo Premjeras.


Į priėmimą Vyriausybėje pakviesti 39 abiturientai pelnė aukščiausius vertinimo balus už keturis arba tris egzaminus. 8 profesinio mokymo įstaigų absolventai pelnė aukščiausius įvertinimus iš profesinės kvalifikacijos egzaminų. Jaunuoliams įteikti sveikinimo raštai ir atminimo dovanėlės.
Renginio metu Ministras Pirmininkas Lietuvos moksleivius pakvietė dalyvauti jau trečią kartą rengiamame projekte „Moksleiviai – į Vyriausybę“. Vyriausybės vadovas pasidžiaugė proga pasveikinti abiturientus, kurie praėjusiais metais dalyvavo šiame projekte.
Projektas „Moksleiviai – į Vyriausybę“ vyks rugpjūčio 22-26 dienomis. Jo metu moksleiviai savaitę laiko atliks praktiką Ministro Pirmininko tarnyboje arba ministerijose, susipažins su Vyriausybės struktūra, ministerijų darbu.
Išsamesnę informaciją apie projektą „Moksleiviai – į Vyriausybę“ ir dalyvių atranką galima rasti projekto tinklalapyje www.moksleiviaivyriausybeje.lt.

vyriausybe.lt

Komentuoti