Vasaros pabaigoje Vyriausybė jau penktą kartą savo duris atvers šauniausiems šalies moksleiviams

2013-05-25, 08:23
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

 

Lietuvos Respublikos Vyriausybė kartu su Lietuvos moksleivių sąjunga, Nacionaline moksleivių akademija ir Lietuvos mokinių parlamentu jau penktus metus iš eilės kviečia baigiamųjų klasių moksleivius dalyvauti projekte „Moksleiviai – į Vyriausybę".

Rugpjūčio 26–30 dienomis moksleiviai galės atlikti praktiką pasirinktoje ministerijoje arba Lietuvos Respublikos Vyriausybėje. Praktikos dalyviai galės iš arti susipažinti su Vyriausybės, valstybės institucijų ir politikų kasdieniu darbu, stebėti Vyriausybės posėdžius, dalyvauti įvairiuose susitikimuose.

Projektu „Moksleiviai – į Vyriausybę" siekiama skatinti jaunimą dalyvauti šalies valdymo procesuose, prisidėti prie pilietinės visuomenės formavimo, domėtis valstybės institucijų veikla ir priimamais sprendimais.

Projekte kviečiami dalyvauti baigiamųjų (šiemet baigę 11–12 klases arba 3–4 gimnazijos klasę) klasių moksleiviai. Visi norintys atlikti savaitės praktiką Vyriausybėje iki liepos 26 d. turi užpildyti dalyvio anketą. Rugpjūčio 1 d. bus paskelbti 30 laimingųjų, kuriuos išrinks projekto atrankos komisija, sudaryta iš projekto organizatorių ir partnerių, pirmininkaujama praėjusių metų projekto dalyvės Lauros Matuizaitės.

Daugiau informacijos apie projektą „Moksleiviai – į Vyriausybę" ir dalyvių atranką galima rasti projekto svetainėje www.moksleiviaivyriausybeje.lt ir projekto „Facebook" paskyroje.

www.lrv.lt

www.L24.lt

 

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24