Premjeras atidarė naują Akušerijos ir chirurgijos korpusą Santariškių klinikose

2013-04-11, 17:18
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Šiandien Vyriausybės vadovas Algirdas Butkevičius dalyvavo Vilniaus universiteto ligoninės Santariškių klinikų Akušerijos ir chirurgijos korpuso atidaryme ir pasveikino medikų bendruomenę su ilgai lauktomis įkurtuvėmis.

„Santariškių klinikos, sėkmingai įgyvendinusios vadinamąjį nekilnojamojo turto mainų projektą, sukūrė tikrą pažangiausios medicininės pagalbos miestą. Čia sutelktos visos svarbiausios  sveikatos priežiūros paslaugos, kurių žmogui gali prireikti nuo pat gimimo. Labai prasminga,  kad šis modernios architektūrinės išvaizdos ir naujausia įranga aprūpintas pastatas yra skirtas esamoms bei būsimoms mamoms“, – kalbėjo Ministras Pirmininkas.

Naujajame Akušerijos ir chirurgijos korpuse bus teikiamos aukščiausio lygio akušerijos, nėštumo patologijos, neonatologijos ir ginekologijos paslaugos. Šiame korpuse taip pat įsikūrė Medicininės genetikos, Ausų, nosies, gerklės ligų, Akių ligų bei Plastinės ir rekonstrukcinės chirurgijos centrai.

Santariškių klinikos – tai viena didžiausių asmens sveikatos priežiūros įstaigų Lietuvoje, kuri viena pirmųjų šalyje įgyvendino 2007 m. įsigaliojusį Valstybės ir savivaldybių turto valdymo, naudojimo ir disponavimo įstatymą.


Ministro Pirmininko tarnybos pranešimas

www.l24.lt

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24