Kūrybiškas Lietuvos jaunimas kviečiamas dalyvauti konkurse „Sveikatingumo simbolis“

2013-03-27, 10:56
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

2013-ieji – Sveikatingumo metai. Narkotikų, tabako ir alkoholio kontrolės departamentas bei Nacionalinė tabako ir alkoholio kontrolės koalicija kviečia kūrybišką Lietuvos jaunimą dalyvauti konkurse „Sveikatingumo simbolis“. Konkurso dalyviai turės sukurti personažą, simbolį ar talismaną, kuris bus naudojamas šių metų sveikatingumo ir prevencijos akcijose, renginiuose ar reklamose.

Konkurso tikslas – išrinkti geriausią darbą, kuris bus naudojamas ir taps tikru Lietuvos sveikos gyvensenos prekės ženklu. Dalyvių sukurtas simbolis, personažas ar talismanas turėtų turėti tam tikrą sąsają su Lietuva bei sveika gyvensena.

Jis bus naudojamas visuose įmanomuose formatuose – spaudoje, internetinėje erdvėje, socialinėse reklamose, animaciniame filmuke ir pan., todėl konkurso dalyviai, sukūrę ne tik Sveikatingumo metų simbolį, bet ir praktinį šio simbolio pritaikymo pavyzdį (socialinę reklamą, prevencinį atviruką, reklaminį skydelį, karikatūrą, video ar audio klipą, animacinio prevencinio filmuko scenarijų ir kt.), bus apdovanoti papildomais prizais.

Visų konkurso dalyvių laukia atminimo dovanos, o geriausių darbų autoriai bus apdovanoti vertingais prizais. Geriausius darbus vertins specialiai šiam konkursui sudaryta komisija.

Savo darbus prašome siųsti el. paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.. Geriausių darbų lauksime iki šių metų balandžio 22 dienos, o nugalėtojai bus paskelbti balandžio 30 dieną. Visas konkurso sąlygas rasite 
http://www.ntakd.lt/naujienos/pranesimai-spaudai/925-konkursas-kurybiskam-lietuvos-jaunimui

www.sam.lt

www.lietuvosvalstybe.com

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24