Lietuvių masažuotojai Baltijos šalių čempionate susišlavė beveik visus apdovanojimus

2013-03-05, 14:04
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Kaliningrade vykusiame Atvirajame Baltijos šalių SPA čempionate lietuvių masažuotojai, atstovavę „SPA Vilnius Group“ sveikatinimo centrams, iškovojo pirmąją ir trečiąją vietas.

Pirmąją vietą Lietuvai laimėjo Jurgos Stravinskienės ir Linos Derenčienės iš Druskininkuose įsikūrusio „SPA Vilnius SANA“ autorinis darbas „Masažo ir druskos terapija“. Antrąją vietą užėmė tarp mūsų tautiečių įsiterpęs Kaliningrado SPA atstovas.

Trečiąją vietą teisėjai skyrė „SPA Vilnius DIA“, įsikūrusio Vilniuje, atstovui Robertui Kantauskui už darbą „Lietuviškas SPA masažas“.

Čempionate dalyvavo masažuotojai iš Lietuvos, Latvijos ir Rusijos.

Nugalėtojos konkurso vertintojus sužavėjo pademonstravusios trejopo poveikio organizmą atpalaiduojančią, valančią ir jauninančią procedūrą. Jos metu yra kartu atliekami veido ir pėdų masažai, taip pat ant kūno dedami šilti druskos ryšulėliai.

Bronzą pelniusio R. Kantausko autorinis darbas paremtas švediškuoju ir Lomi Lomi masažo elementais. Jo tikslas – pagerinti kūno judrumą, paslankumą, mažinti skausmą ir išlaisvinti užgniaužtus varginančių minčių srautus.

Pirmosios vietos laimėtojos gavo teisę be atrankos dalyvauti prestižiniame tarptautiniame masažo čempionate „Nevskije berega“, kuris vyks Sankt Peterburge. Jame visada dalyvauja daug masažo meistrų iš Estijos, Rusijos, Ukrainos, Prancūzijos ir kitų šalių.

„Tai, kad mūsų masažuotojai nuolat iškovoja prizines vietas įvairiuose tarptautiniuose konkursuose ir čempionatuose rodo labai aukštą jų meistriškumo lygį. Kartu jie reklamuoja mūsų šalį ir padeda čia pritraukti kokybiškų SPA paslaugų ieškančių turistų iš užsienio“, - pastebi „SPA Vilnius SANA“ marketingo direktorė Eglė Rukšėnaitė.

www.lietuvosvalstybe.com

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24