ULAC lankėsi projekto „Moksleiviai – į Vyriausybę“ dalyvės

2012-08-26, 12:32
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Užkrečiamųjų ligų ir AIDS centre (ULAC) svečiavosi projekto „Moksleiviai – į Vyriausybę“ dalyvės. Apsilankymo metu Seikatos apsaugos ministerijai atstovaujančios Ringailė Kernagytė (būsima medicinos studentė) ir Auksė Gaižauskaitė (būsima abiturientė) domėjosi centro veikla, aktualiais sveikatos ugdymo, užkrečiamųjų ligų bei jų prevencijos klausimais.

ULAC direktoriaus pavaduotoja Rasa Liausėdienė projekto dalyvėms pristatė centro struktūrą, aptarė svarbiausius veiklos tikslus, uždavinius ir papasakojo apie centre dirbančių specialistų darbą.

Centro Švietimo ir komunikacijos skyriaus vyriausias specialistas Zigmas Nagys priminė apie sveikatos ugdymo svarbą. Taip pat pristatė skyriaus tikslus, artimiausius planus, kuriais siekiama pritraukti jaunimo iniciatyvą drąsiai kalbėti apie užkrečiamąsias ligas ir jungtis bendriems socialiniams projektams.

„Malonu, kad jauni žmonės noriai domisi reikalais, kurie, rodos, gali būti aktualūs tik suaugusiems. Savo energija, smalsumu ir iniciatyva parodo, kad nėra abejingi piliečiai“, – projekto dalyvių apsilankymu džiaugėsi Zigmas Nagys.

Užkrečiamųjų ligų ir AIDS centras maloniai kviečia moksleivius, mokytojus apsilankyti ir bendrauti su centro specialistais, pasiklausyti paskaitų, dalyvauti seminaruose. Registruotis prašome el. paštu: Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį..

www.ulac.lt

www.lvcom.eu

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24