Labiausiai nusipelniusiems medikams išdalinti tradiciniai „Auksinės mediko širdies“ apdovanojimai

2012-04-17, 08:57
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Sostinės Savivaldybė jau septintus metus iš eilės pagerbia Vilniaus medikus – Vilniaus rotušėje įteikti 7 „Auksinės mediko širdies" apdovanojimai ir 26 mero padėkos. Iškilmingas renginys, skirta Pasaulinei sveikatos dienai paminėti, jau tapo tradiciniu.

„Medikų nuopelnus sunku vertinti – tai žmonės, atsakingi už brangiausią mūsų turtą – sveikatą, kasdien kovojantys už švenčiausią dalyką – gyvybę. Jūs visada arčiausiai žmogaus. Sergančio. Bejėgio. Silpno. Pažeidžiamo Jūs esate arčiausiai jo skausmo ir arčiausiai vilties. Jūs – kasdien tarp stebuklo ir praradimo. Vilniaus miestas turi kuo didžiuotis – sostinės gydymo įstaigos išrinko ne vieną mediką, vertą Auksinės širdies. Tegu tūkstančių vilniečių dėkingumas suteikia Jums tvirtybės, tegu Jūsų meilė savo profesijai dešimteriopa šiluma sugrįžta į Jūsų Auksines širdis“, – sveikino sostinės medikus Vilniaus mero pavaduotojas Jonas Pinskus.

Už įstaigos modernizavimą, novatoriškų idėjų įgyvendinimą, įstaigos darbo organizavimą teikiant paslaugas pacientams, paslaugų kokybę, palankių darbo sąlygų sudarymą, iniciatyvumą, bendradarbiavimą su darbuotojais ir kolegomis „Auksinės mediko širdies“ apdovanojimu pagerbtas Savivaldybei pavaldžios sveikatos priežiūros įstaigos vadovas, viešosios įstaigos Mykolo Marcinkevičiaus ligoninės direktorius Justinas Augustinavičius.

Už pasiekimus profesijos srityje, už nuoširdų darbą, nepriekaištingą paslaugų teikimą, nuolatinį žinių gilinimą bei atnaujinimą, bendradarbiavimą su kolegomis dalijantis žiniomis ir patirtimi, novatoriškų idėjų siūlymą ir įgyvendinimą „Auksinės mediko širdies" savininkėmis tapo ir trys sostinės medicinos įstaigų gydytojos – Karoliniškių poliklinikos gydytoja Svetlana Ivanova, Lazdynų poliklinikos gydytoja Julija Pliaukštienė ir Šeškinės poliklinikos gydytoja Vilma Vasjanova. Taip pat šiuo gražiu apdovanojimu pagerbtos trys slaugytojos – Vilniaus miesto klinikinės ligoninės slaugytoja Helena Linkevič, Vilkpėdės ligoninės slaugytoja Sigutė Morkūnienė ir Centro poliklinikos slaugytoja Skaidra Biekšienė.

Kitiems medicinos darbuotojams įteiktos Vilniaus mero padėkos. Iškilmingame renginyje dalyvavo Vilniaus miesto ir Savivaldybės administracijos, Socialinių reikalų ir sveikatos departamento vadovai, miesto tarybos nariai, ligoninių ir poliklinikų vadovai ir darbuotojai.

www.vilnius.lt

www.lietuvosvalstybe.com

 

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24