Spausdinti šį puslapį

Jonizuotas vanduo – 8 pasaulio stebuklas?

2011-11-20, 09:30
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Maždaug 250 milijonų pasaulio gyventojų serga cukriniu diabetu. Apskaičiuota, kad po 20 metų kas penktas planetos gyventojas sirgs šia liga. Medikai cukrinį diabetą prilygina epidemijai, tačiau nereiškia, kad sergant šia liga neįmanoma gyventi. Yra tokių dalykų, kurie palengvina diabeto gydymą. Vienas jų – jonizuotas vanduo.

Kodėl jonizuotas vanduo?


Kas vyksta, cukriniu diabetu sergančiam žmogui geriant jonizuotą vandenį? Mokslininkė Dina Aschbach-Gitelman teigia, kad jį geriant sumažėja cukraus kiekis kraujyje. Cukraus kiekio kraujyje šuoliai, tokie kaip smarkiai padidėjęs gliukozės kiekis vakare, tampa nebe tokie pastebimi. Cukraus kiekio šokinėjimas labai kenkia kraujagyslėms. Visam organizmui tai - stresinė būklė. Mokslininkė Dina sako, kad klinikoje, kurioje ji dirba, pastebėti tokie rezultatai: pavartojus šarminį vandenį keturias šešias savaites, insulino injekcijų poreikis sumažėjo iki 70 proc., o gliukozės kiekis kraujyje sumažėjo iki 30 proc. Net ir nustojus vartoti šarminį vandenį, šie rodikliai vis dar buvo sumažėję  4-5 mėnesius.

Daugiau kaip 40 metų 2 tipo diabetu sergantis kaunietis Vytautas, maždaug prieš trejus metus atrado jonizuotą vandenį, kuris jam tapo toks pat svarbus, kaip maisto kiekio skaičiavimas ar insulino vartojimas. Vytautas sako, kad, jam pradėjus gerti jonizuotą vandenį ir naudojant įprastą insulino kiekį, jis pradėjo jausti silpnumą. Tuomet pastebėjo, kad sumažėjo  cukraus kiekis kraujyje, todėl susileidžiamos insulino dozės pasidarė per didelės, tai ir nulėmė jo jaučiamą silpnumą. Vytautas pasakoja, kad tuomet jis pradėjo iš naujo skaičiuoti, kiek jam reikėtų insulino, ir nustatė, kad  vietoj įprastų 18-20, dabar jam užteko tik 13-14. Vytautas naudoja vandens jonizatorių, kurį gamina šešiolika metų Panevėžyje sėkmingai dirbanti įmonė „Burbuliukas".


Jonizatoriai. Kas tai ir kaip jais naudotis?


Įmonės „Burbuliukas" pardavimų vadovas Sigitas Tribuišis teigia, kad „Burbuliukas" -elektrocheminės aktyvacijos pionieriai ne tik Lietuvoje, bet ir Europoje. Jie drąsiai teigia ir didžiuojasi tuo, kad turi didžiausią kompetenciją šioje srityje. Šiuo metu įmonė gamina 6 modifikacijų vandens jonizatorius, 4 modifikacijų vandens jonizatorius PTV ir dviejų modifikacijų vandens jonizatorius aQuator. Prietaiso konstrukcija yra paprasta, juo naudotis - nesudėtinga. Jonizatoriuje yra įtaisytas elektrolizės indas, o gaubte yra du elektrodai - teigiamas ir neigiamas. Ypatingas dėmesys kreipiamas į tai, kad būtų naudojamos kokybiškos medžiagos. Tai yra labai svarbu anodiniam elektrodui, kuris yra gaminamas iš titano ir yra dengiamas rutenio ir ličio oksidų mišiniu. Iš bet kokio kito metalo pagaminti elektrodai jonizatoriuose naudoti yra netinkami.

Rūgštinis ir šarminis vanduo gaunami vienu metu skirtinguose jonizatoriaus induose, kuriuos skiria membrana. Ypatingą dėmesį reikia atkreipti į tai, kad membrana gaminama iš specialiai tam skirtos medžiagos. Tokiu aparatu jonizuotą vandenį pasigaminti yra itin paprasta. Tam tereikia vos kelių minučių. Po to turėsite natūralų vaistą, padedantį gydyti ne vieną negalavimą.

Sigitas Tribuišis pasakoja, kaip pasigaminti jonizuotą vandenį: reikalingas vandens jonizatorius ir paprastas vanduo iš krano. Vanduo pilamas į vieną ir į kitą jonizatoriaus pusę. Dedamas gaubtas ir prietaisas jungiamas į elektros tinklą. Jei ruošiate vandenį gerti kasdien, jonizatorių užtenka įjungti vos penkioms minutėms.


Jonizuoto vandens nauda


Geriant jonizuotą šarminį vandenį, yra neutralizuojamas organizme susikaupęs rūgščių perteklius (jei toks yra), skatinama ląstelių regeneracija. Jonizuotas šarminis vanduo yra greitai ir tiesiogiai pasisavinamas. Nuolat geriant jonizuotą šarminį vandenį, stiprėja imuninė sistema, mažėja nuovargis, gerėja nuotaika. Būtina paminėti, kad jonizuotame šarminiame vandenyje yra daugiau deguonies, o kur deguonis - ten gyvybė ir energija.

Jonizatorius gamina ne tik šarminį, bet ir rūgštinį vandenį, kuris puikiai gelbsti buityje. Dėl savo baktericidinių savybių jis puikiai tinka kasdien skalauti burną, juo galima nuvalyti veidą po skutimosi, o, susirgus sloga, juo galima skalauti nosį ar gerklę. Minėtasis ponas Vytautas rūgštinį vandenį naudoja gėlėms laistyti, į jį merkia jau nuskintas gėles - jonizuotame vandenyje jos ilgiau laikosi. Taip pat jonizuotą rūgštinį vandenį naudoja žaizdelėms plauti.

Apie jonizuotą vandenį ir jo naudą organizmui plačiau galima pasiskaityti profesoriaus Telesforo Laucevičiaus išleistoje knygoje „Jonizuotas vanduo". Perskaitę knygą arba patys pavartoję jonizuoto vandens, suprasite, ką reiškia posakis, kad jonizuotas vanduo - aštuntasis pasaulio stebuklas.

Daugiau informacijos www.burbuliukas.lt

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24