Šokėjai K. Burneikis ir I. Šekaitė pasaulio čempionate Ispanijoje laimėjo bronzos medalius

2018-12-10, 14:38
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Šokėjai K. Burneikis ir I. Šekaitė pasaulio čempionate Ispanijoje laimėjo bronzos medalius pixabay.com asociatyvi nuotr.

Šeštadienį, gruodžio 8 d., Ispanijos mieste Guadalacharoje vyko pasaulio sportinių šokių federacijos (WDSF) jaunimo 10-ies šokių grupės pasaulio čempionatas, kuriame Lietuvos atstovai Karolis Burneikis ir Izabelė Šekaitė (Kauno „Tvistas") laimėjo bronzos medalius.

Pasaulio čempionais tapo Vladislavas Untu ir Polina Baryshnikova iš Moldovos, o antrą vietą užėmė rusai Danila Mazuras ir Anastasia Polonskaya.

Finale taip pat šoko poros iš Rumunijos, Baltarusijos ir Jungtinių Amerikos Valstijų. Varžybose dalyvavo 34 poros, rašoma pranešime spaudai.

E. Sodeika ir I. Žukauskaitė prestižinėse „Grand Slam" finalo varžybose Kinijoje laimėjo sidabro medalius

Sekmadieni, gruodžio 9 d., Kinijos mieste Šanchajuje vyko prestižinės pasaulio sportinių šokių federacijos (WDSF) „Grand Slam" finalo kategorijos suaugusiųjų standartinių šokių grupės varžybos, kuriose Evaldas Sodeika ir Ieva Žukauskaitė (Kauno „Kaspinas") laimėjo sidabro medalius.

Nugalėtojais tapo rusai Dmitryjus Žarkovas ir Olga Kulikova, o trečią vietą užėmė Evgenyjus Mošeninas ir Dana Spitsyna, taip pat iš Rusijos.

Į finalines 2018 m. „Grand Slam" kategorijos varžybas buvo pakviesta 13 porų.

Medija

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24