Lietuvos šokėjams – 10 porų medalių iš tarptautinių varžybų „Lithuanian Open 2018"

2018-12-04, 14:56
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Lietuvos šokėjams – 10 porų medalių iš tarptautinių varžybų „Lithuanian Open 2018" pixabay.com asociatyvi nuotr.

Savaitgalį, gruodžio 1d. - 2d., Vilniuje vyko pasaulio sportinių šokių federacijos (WDSF) reitingo varžybos „Lithuanian Open 2018" , kuriose Lietuvos šokėjai tapo nugalėtojais, prizininkais ir finalininkais.

„Inernational Open" kategorijos suaugusiųjų standartinių šokių grupėje Evaldas Sodeika ir Ieva Žukauskaitė (Kauno „Kaspinas") tapo nugalėtojais, o Edgaras Baltaragis ir Indrė Kučinskaitė (Kauno „Rolo" - „Sūkurys") laimėjo bronzos medalius.

Antrą vietą šioje grupėje užėmė rusai Igoris Ammosovas ir Liubova Vasileva. Grupėje varžėsi 25 poros.

„International Open" kategorijos suaugusiųjų Lotynų Amerikos šokių grupėje Jokūbas Venckus ir Miglė Klupšaitė (Vilniaus „Ratuto") laimėjo bronzos medalius.

Geriausiai šioje grupėje pasirodė Rusijos atstovai Armenas Tsaturyanas ir Svetlana Gudyno, o antrą vietą užėmė Jakubas Lipowskis ir Diandra-Aniela Illes iš Lenkijos. Varžybose dalyvavo 43 poros.

Jaunimo standartinių šokių grupėje Karolis Burneikis ir Izabelė Šekaitė (Kauno „Tvistas") tapo nugalėtojais, rašoma pranešime spaudai.

Sidabro medalius laimėjo rusai Germanas Pugačevas ir Ariadna Tišova, o trečią vietą užėmė Aleksandras Tišukas ir Katsiaryna Šibeko iš Baltarusijos. Varžybose dalyvavo 37 poros.

Jaunių II Lotynų Amerikos šokių grupėje Nojus Raščius ir Vaiva Paulauskaitė (Vilniaus „Ratuto") laimėjo sidabro medalius.

Grupės laimėtojais tapo latviai Aleksis Visockis ir Kerija Keita Ziemele, o trečią vietą užėmė Aleksandras Kolbasiukas ir Irina Zimakova iš Rusijos. Grupėje varžėsi 39 poros.

Jaunių II standartinių šokių grupėje Justas Gedgaudas ir Ainė Rutkauskaitė (Kauno „Sūkurys") užėmė penktą vietą.

Grupės nugalėtojais tapo rusai Maksimas Košarovas ir Elizaveta Iogan, antrą vietą užėmė Nikita Nikitinas ir Natalia Moraru iš Moldovos, o bronzos medalius laimėjo Baltarusijos atstovai Sevastsyanas Zolatau ir Iryna Komar. Varžybose dalyvavo 35 poros.

Jaunių I standartinių šokių grupėje Kipras Kūra ir Aleksandra Čyžik (Klaipėdos „Žingsnis") laimėjo aukso, Vilius Gruodis ir Liepa Samajauskaitė (Vilniaus „Davi") bronzos medalius, o Raigardas Gedvilas ir Agita Banytė (Vilniaus „Spindulys") užėmė šeštą vietą.

Antrą vietą šioje grupėje užėmė Ernests Aksels Dimants ir Marija Pascenko iš Latvijos. Grupėje varžėsi 22 poros.

Jaunių I Lotynų Amerikos šokių grupėje K. Kūra ir A. Čyžik tapo nugalėtojais, V. Gruodis ir L. Samajauskaitė užėmė ketvirtą, o Kipras Burneikis ir Barbora Martinkevičiūtė (Kauno „Tvistas") penktą vietą.

Sidabro medalius laimėjo latviai Alans Orda ir Amanda Aksenoka, o trečią vietą užėmė Nikita Kilievoi ir Anna-Maria Pogrebnaja iš Estijos. Varžybose dalyvavo 29 poros.

Senjorų II Lotynų Amerikos šokių grupėje Mindaugas Baškys ir Mika Šimkūnaitė (Vilniaus „Ratuto") tapo nugalėtojais, Audrius Blažys ir Erika Blažienė (Šiaulių „Šypsena") laimėjo sidabro medalius, o Nikolajus Urbanovič ir Natalija Tuchto (Klaipėdos „Mondo") užėmė ketvirtą vietą.

Trečią vietą šioje grupėje užėmė Romualdas Joksas ir Ilona Joksa iš Latvijos. Grupėje varžėsi 9 poros.

Tarptautinės varžybos Slovėnijoje

Dar vienos WDSF reitingo varžybos savaitgalį vyko Slovėnijos mieste Maribore, kur jaunimo Lotynų Amerikos šokių grupėje Lietuvos šokėjai Augustinas Trinkus ir Neda Elena Šalugaitė (Vilniaus „MJ sportinių šokių akademija") užėmė ketvirtą vietą.

Geriausiai šioje grupėje pasirodė rusai Egoras Nikolaevas ir Aleksandra Raskatova, sidabro medalius laimėjo Čekijos atstovai Jakubas Bruckas ir Marina Makarenko, o trečią vietą užėmė Sergejus Bykovskys ir Uliana Žukova, taip pat iš Rusijos. Varžybose dalyvavo 49 poros.

Medija

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24