„Gargždų futbolo“ mergaitės – čempionės

2018-10-17, 09:50
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
„Gargždų futbolo“ mergaitės – čempionės Jeffrey Lin / unsplash.com asociatyvi nuotr.

Spalio 15 d. Klaipėdos rajono savivaldybėje lankėsi, taures ir medalius demonstravo VšĮ „Gargždų futbolo“ mergaičių komandos narės, kurios 2018 m. spalio 7 d. Lietuvos mergaičių, gimusių 2007 metais ir jaunesnių, finalinėse varžybose tapo čempionėmis!

Savivaldybėje mergaitės lankosi ne pirmą kartą – jos daugkartinės čempionės, kurių pasiekimus kasmet įvertina ir Savivaldybės vadovai. Šiemet sveikinimo žodžius mergaitėms tarė ir padėkos raštus įteikė Klaipėdos rajono savivaldybės meras Vaclovas Dačkauskas, Administracijos direktoriaus pavaduotoja Ligita Liutikienė, Tarybos narys, Švietimo, kultūros ir sporto komiteto pirmininkas Raimondas Simonavičius.

Savivaldybės padėkos raštais bei saldžiomis dovanomis apdovanotos: Estela Tamošauskaitė, Ugnė Jonelytė, Karina Kubiliutė, Emilija Kubiliūtė, Austėja Jokubaitytė, Smiltė Vaitkevičiūtė, Ūla Stanevičiųtė, Greta Lenkauskaitė, Marija Toleikytė, Gabija Cemnolonskytė. Padėkos ir dovanos įteiktos ir VšĮ „Gargždų futbolas“ mergaičių, gimusių 2007 metais ir jaunesnių, komandos treneriui Simonui Alsiui ir trenerio asistentui Laurynui Gedmintui.

Savivaldybės vadovai dėkojo mergaitėms už puikų žaidimą ir Gargždų miesto vardo garsinimą, linkėjo neprarasti aistros futbolui, toliau rodyti pavyzdį vaikinams futbolininkams, atkakliai treniruotis ir sėkmingai varžytis rungtynėse.

Ernesta Strakšytė

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24