Spausdinti šį puslapį

Šeštadienį – nuotaikinga dvyliktoji „Vilniaus regata“

2012-08-31, 06:33
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Kaip ir kiekvienais metais pirmąjį rugsėjo šeštadienį, rugsėjo 1 dieną, Neries upe prasidės masinė irkluotojų plaukimo šventė. Startas – 12 val. 2-ame Valakampių paplūdimyje. Dalyviai bus registruojami iki 11.30 val. Plaukti bus galima bet kokiomis irklu varomomis plaukimo priemonėmis. Plaukimo distancija –10 km, vidutiniškai trunkanti apie 1–2 valandas. Finišas – Žvėryne ties Pėsčiuoju tiltu.

Į plaukimą registruotis galima el. paštu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. arba starto vietoje. Teisingai užpildę paraišką, sulauksite patvirtinimo ir pranešimo apie jums suteiktą starto numerį. Starto numerį gausite starto vietoje pasirašę paraišką, sumokėję starto mokestį ir praėję laivo techninės priežiūros komisiją. Registruotis el. paštu galima iki 2012-08-31 d. 22.00 val. Starto mokestis užsiregistravus el. paštu – 10 Lt. Registruojantis starto vietoje – brangiau. Registruojantis el. paštu užpildykite ir atsiųskite šią paraišką. Paraiškoje nurodykite laivų klasę iš šios lentelės.

Neturintiems savo plaukimo priemonės, siūlome jas užsisakyti iš anksto. Užsisakę plaukimo priemonę ją rasite starte, o finišavę, galėsite iš karto grąžinti organizatoriams. Teirautis:Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.">Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį. tel.+37061007366

Organizatorių patarimai dalyviams: galima plaukti ir visai neirkluojant, tuomet srovė atplukdys per 3 val. Apsirenkite šventiškai – įsteigtas prizas už originaliausią aprangą. Plaukite su savo atžalomis – jauniausiųjų dalyvių laukia prizai. Nepamirškite foto aparatų – vaizdai iš upės nuostabūs. Visi dalyviai bus apdovanoti diplomais, pažyminčiais trasoje plaukikų sugaištą laiką. Nugalėtojai kiekvienoje laivų klasėje bus apdovanoti taurėmis. Po apdovanojimų dalyvių laukia tradicinė loterija. Burtų keliu bus išdalinti rėmėjų prizai, tarp kurių vertingiausias prizas – baidarė.

Tokia masinė irkluotojų šventės Nerimi jau vyksta dvyliktą rugsėjį. Daugiau informacijos www.regata.lt

www.vilnius.lt

www.lietuvosvalstybe.com

Komentuoti