Maloniai kviečiame Jus į koncertą, kuriame skambės pasaulio populiarios muzikos šedevrai ....

2012-03-23, 11:12
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Kovo  23 d., penktadienį, 18.00 val. Širvintų  kultūros centre rengiamas koncertas, pavadintas „Kai sakai, kad myli mane...“. Jame skambės  pasaulio populiariosios muzikos šedevrai  – dainos, kurios ne vienerius metus karaliauja  Chose Carreras,  Andrea Bocelli, Sarah Brightman ir kitų muzikos  žvaigždžių repertuaruose.

Šį kartą jas dainuos du žinomi mūsų šalies atikėjai – vienas geriausių šiuolaikinių Lietuvos tenorų Edmundas Seilius ir jo žmona, puikus sopranas Kristina Zmailaitė. Gros Valstybinis pučiamųjų instrumentų orkestras „Trimitas“, diriguos Ugnius Vaiginis. Koncertą ves Sigita Stankevičiūtė.

Edmundas Seilius keletą metų  sėkmingai dainavo ne tik Europos, bet ir Amerikos operos scenose. Lietuvos nacionalinio operos ir baleto teatro solisto muzikinis kelias įdomus ir turiningas.  Koncertai ir spektakliai jį nuvedė į Vokietiją, Lenkiją, Rusiją, Japoniją, Prancūziją, Austriją ir JAV.

Lietuvos žiūrovams šis puikus tenoras įsiminė kaip Pangas G.Pucini operoje „Turandot“, Jurgelis B.Dvariono „Dalioje“, Kamilis de Rosiljonas F.Laharo operetėje „Linksmoji našlė“, Alfredas D.Verdi „Traviatoje“, pagyrūnas kirpėjas operoje „Svynis Todas: demonas kirpėjas“ , Pangas F. Halevy operoje „Žydė“, Edgaras G. Donizetti operoje „Lucia di Lamermur“, Lenskis P.Čaikovskio operoje „Eugenijos Oneginas“ ir t.t.

Pastaruoju metu E.Seilius – nuolatinis  įvairių projektų, koncertų dalyvis, konkursų komisijų narys. Bet kurioje savo veikloje jis pasižymi išskirtiniu preciziškumu, reiklumu, profesionalumu.

„Yra tekę dainuoti su begale puikių scenos partnerių, bet  maloniausia ir geriausia su savo žmona Kristina Zmailaite“, - sako E.Seilius. „Scenoje vienas kitą suprantame net ne iš pusės žodžio, o iš žvilgsnio,  dainuojant  nereikia suvaidinti jausmų, be kurių neįmanoma įtikinamai atlikti nė vieno kūrinio“.

Daugelį populiariausių pasaulio duetų su savo vyru koncerte atliksianti puiki dainininkė, vienas gražiausių Lietuvos sopranų K.Zmailaitė priduria, jog, matyt, tas nesumeluotas ryšys  tarp artimų žmonių ir lemia, jog  vis daugiau žiūrovų ir klausytojų  prašo juos dainuoti drauge. „Tai, jog du dainininkai – ne tik scenos partneriai, bet ir pora gyvenime, yra labai vertinama, ypač užsienyje“, - sako daugelį įsimintinų vaidmenų Lietuvos teatruose  ir užsienio scenose sukūrusi K.Zmailaitė.

Koncerte „Kai sakai, kad myli mane...“ klausytojai gėrėsis visame pasaulyje populiariais G.M.Ferilli, N.Brodsky, A.Newley, J.Rodrigo, R.Musumarra, A.L.Weber, M.Shuman, B.Graham, P.Luciani, L.Prima ir kt. kūriniais.

Bilietų kaina: 30 Lt, 25 Lt, 20 Lt. Parduodami  15–18.00 val. Bilietus galima rezervuoti telefonu  8 611 10144.

Organizatoriai

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24