„Žalgirio“ arena pripažinta šalies metų statiniu

2011-12-05, 10:13
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Sporto vadybos apdovanojimų „Penki Olimpiniai žiedai" metu įvertinimo sulaukė ir „Žalgirio" arena. Nemuno saloje iškilę pramogų ir sporto rūmai buvo pripažinti metų sporto infrastruktūros objektu.

Iškilmingo renginio metu apdovanojimas buvo įteiktas Kauno miesto merui Andriui Kupčinskui. Šių metų rugpjūčio pabaigoje atidaryta arena yra viena iš moderniausių visoje Europoje. Šių metų rugsėjį „Žalgirio" arenoje vyko finalinės Europos vyrų krepšinio čempionato kovos.

Apdovanojimais „Penki Olimpiniai žiedai" siekiama motyvuoti talentus ir skatinti naujų idėjų sklaidą, įvertinti geriausius sporto vadybos pavyzdžius, supažindinti su jais visuomenę ir taip prisidėti prie sporto vystymo Lietuvoje. Šiųmetinio renginio metu iš viso buvo įteikta 14 apdovanojimų.

Nugalėtojus išrinko specialus Sporto vadybos apdovanojimų komitetas, sudarytas iš sporto, verslo ir žiniasklaidos autoritetų. Apdovanojimas už nuopelnus sporte buvo įteiktas Lietuvos krepšinio federacijos garbės prezidentui Vladui Garastui, o geriausiu krepšinio vadybininku pripažintas Mindaugas Špokas.

www.kaunas.lt

www.lvcom.eu

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24