Kūno kultūros ir sporto dienos šventė pavyko

2011-10-12, 08:37
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Spalio 1-ąją Lietuvos olimpinio sporto centro Trakų skyriaus sporto salėje, Karaimų 73, Trakuose, buvo aktyviai paminėta Kūno kultūros ir sporto diena.
Ta proga Kūno kultūros ir sporto centras ir Trakų rajono savivaldybė surengė  sporto varžybas tarp  Trakų rajono savivaldybės tarybos ir mero institucijos, savivaldybės administracijos, švietimo įstaigų bei KKSC komandų.

Kovos vyko linksmųjų estafečių, smiginio, šaškių, baudų mėtymo ir aišku krepšinio (3X3) rungtyse.
Susumavus visų varžybų rezultatus, nugalėtojais tapo švietimo įstaigų komanda, užėmusi pirmąsias vietas smiginio, krepšinio, baudų mėtymo, linksmųjų estafečių rungtyse, ir II vietą – šaškių varžybose. II vieta atiteko jungtinei savivaldybės tarybos narių ir mero institucijos komandai, kuri laimėjo šaškių varžybas, smiginio bei krepšinio rungtyse užėmė antrąsias vietas ir treti buvo linksmųjų estafečių rungtyje. III vieta atiteko varžybų organizatoriams, kurie tik dviem taškais aplenkė garbingą IV vietą iškovojusią savivaldybės administracijos komandą.
Svarbiausias šventės akcentas buvo gera nuotaika.
Tai buvo pirmas, bet tikimės, kad ne paskutinis blynas, pažymint Kūno kultūros ir sporto dieną, svarbiausia, kad jis neprisvilo. Tikimės, kad šis renginys taps tradiciniu.
Dėkojame visiems dalyviams bei komandų vadovams už aktyvų dalyvavimą, o Trakų rajono savivaldybei  ir Lietuvos olimpinio sporto centro Trakų skyriui už paramą.

Kūno kultūros ir sporto centro administracija
www.lietuvosvalstybe.com

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24