Spausdinti šį puslapį

Daugiavaikių šeimų asociacija ir Vilniaus miesto savivaldybė mamoms dovanoja koncertą „Motinos meilei nėra ribų"

2013-05-01, 14:49
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Šį ketvirtadienį, gegužės 2-ąją, 18 val. raudonu kilimu į Vilniaus Rotušę žengs tris ir daugiau vaikų auginančios mamos – Daugiavaikių šeimų asociacijos MES ir Vilniaus miesto savivaldybės iniciatyva jos šiemet Motinos dieną švęs anksčiau už kitas. Gražiausi padėkos koncerto „Motinos meilei nėra ribų" žodžiai ir melodijos skambės Toms, kurios, nepaisydamos nūdienos sunkumų ir iššūkių, sugeba būti ir geros mamos, ir savo srities specialistės, atsakingai augina jaunąją kartą ir dalina jai savo meilę iš visos širdies.

Dainas mamoms skirs balsingieji Artūro Noviko džiazo mokyklos auklėtiniai, skinantys laurus Lietuvos ir užsienio konkursuose, pasirodys flamenko šokėjos, populiarius savos kūrybos ir jau klasika tapusius kūrinius atliks tituluoti Lietuvos muzikai, užaugę daugiavaikėse šeimose. Renginio metu viena iš iniciatyvos organizatorių Agnė Zuokienė apdovanos penkias šauniausias daugiavaikes mamas, vyks tapybos ir taikomosios dailės kūrinių, kurių autoriai yra iš daugiavaikių šeimų, aukcionas – surinktas lėšas skirsime talentingų daugiavaikių šeimų vaikų mokslams apmokėti.

Gausiu pavasarišku prizų lietumi pabirs renginio rėmėjų dosnumas: vaikai galės laimėti metinį abonementą įvairiose neformaliojo ugdymo mokyklėlėse, o mamos – flamenko arba aerobikos užsiėmimus.

Praėjusių metų rudenį įkurtos Daugiavaikių šeimų asociacijos MES tikslas – suburti darnias, visaverčiais žmonėmis vaikus auginančias gausias šeimas, kurios savo kasdieniais darbais ir poelgiais iškalbingai liudija atsakingą tėvystę.

Rotušės durys atveriamos 17.30 val. Daugiavaikėms mamoms - įėjimas nemokamas.

www.vilnius.lt 

www.L24.lt 

Komentuoti