Birželio 8 d. pajudės tradicinė Vilniaus rajono piligriminė kelionė pėsčiomis iš Turgelių į Maišiagalą

2018-05-23, 06:00
Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Birželio 8 d. pajudės tradicinė Vilniaus rajono piligriminė kelionė pėsčiomis iš Turgelių į Maišiagalą © L24 (fot. Viktor Jusel)

Š. m. birželio 8-10 d. įvyks tradicinis, jau VI-asis Vilniaus rajono savivaldybės inicijuotas piligriminis žygis a. a. kunigo prelato Juzefo Obrembskio pėdsakais iš Turgelių į Maišiagalą. Šiemet piligrimus lydės šūkis – „Jėzus Kristus – mūsų viltis“.

Vilniaus rajono savivaldybės organizuojamo piligriminio žygio ištakos siekia 2013 metus, kuomet vienas iš pagrindinių tikslų buvo pagerbti Vilniaus krašto patriarchą, šviesaus atminimo kunigą prelatą Juzefą Obrembskį ir būti įkvėptiems jo gyvenimo pavyzdžio. Visą savo gyvenimą atidavęs į Dievo rankas, kunigas prelatas nuolat vadovavosi tiesos, meilės ir taikos vertybėmis, skelbė katalikų tikėjimo dogmas Vilniaus krašto gyventojams.

Kiekvienais metais piligriminė kelionė sulaukia vis didesnio dalyvių skaičiaus. Šių metų piligriminės kelionės idėja – kviesti jaunimą, vaikus ir visus norinčius bendrai maldai, gilinant tikėjimą, pilietinį ir patriotinį sąmoningumą.

Kviečiame visus prisijungti!

Daugiau informacijos suteiks Janina Klimaševska tel. (8 5) 275 1997, el. paštu: Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį..

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24