„Norfos" aikštelės tampa nemokamomis taksi stovėjimo vietomis?

2015-07-15, 12:32
Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Jau ne pirmą mėnesį įžūlūs taksistai trukdo apsipirkti atvažiavusiems žmonėms greta parduotuvės esančioje stovėjimo aikštelėje pastatyti savo mašiną/ skaitytojos Laimos nuotr. Jau ne pirmą mėnesį įžūlūs taksistai trukdo apsipirkti atvažiavusiems žmonėms greta parduotuvės esančioje stovėjimo aikštelėje pastatyti savo mašiną/ skaitytojos Laimos nuotr.

„Apsukrūs taksi vairuotojai stovėjimo aikšteles prie didelių prekybos centrų įsigudrina paversti nemokamu savo transporto priemonių parkavimu", – tikina portalo L24 skaitytoja Laima.

– Gyvenu netoli Dariaus ir Girėno g. 81 esančio PC „Norfa". Jau ne pirmą mėnesį įžūlūs taksistai trukdo čia apsipirkti atvažiavusiems žmonėms greta parduotuvės esančioje stovėjimo aikštelėje pastatyti savo mašiną.

Niekam ne paslaptis, kad netoli esantis oro uostas yra puiki vieta užsidirbti taksistams, tad visi ten lenda kaip musės prie medaus. Užsipildžius oro uosto taksi stovėjimo aikštelei, taksistai be skrupulų stato savo mašinas „Norfos" stovėjimo aikštelėje, kuri yra skirta tik apsipirkti čia atvažiavusių klientų automobiliams.

taksi

Jie čia dar ir tvarkosi, rūko, meta nuorūkas nepaisydami to, kad „Norfos" administracija kaip įmanoma su jais kovoja – ant tvoros iškabino įspėjančius užrašus „Privati teritorija. Taksi automobiliams parkuotis draudžiama." Jiems nė motais, – rašo Laima.

Violeta Užienė,

„Norfos" (Dariaus ir Girėno 81 g.) direktorė:

Ši problema mums yra žinoma. Puikiai suprantame jūsų skaitytojos pasipiktinimą. Mūsų apsaugos darbuotojai kaip įmanoma kovoja su taksistų piktnaudžiavimu, bet prekybos centro vidaus taisyklės leidžia stovėjimo aikštelėje autotransporto priemonei būti vieną valandą. Tad apsukrūs vairuotojai ir naudojasi šia spraga. Visgi tikimės, kad šie nesklandumai greit dings, nes „Norfos" tinklo vadovybė nusprendė prie PC „Norfa", esančio Dariaus ir Girėno 81 g. pastatyti užkardą. Be to, į aikštelę nebus įleidžiama jokia transporto priemonė su ženklu „T" (Taksi).

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24