Spausdinti šį puslapį

Geležinio Vilko gatvės dalyje draudžiamas krovininių automobilių transporto eismas

2012-12-04, 07:16
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Vilniaus miesto savivaldybė informuoja, kad iki 2013 m. kovo 31 d. nuo 7 val. iki 20 val. dėl vandentiekio tinklų ir Geležinio Vilko ir A. Goštauto gatvių sankryžos rekonstrukcijos darbų, Geležinio Vilko gatvės dalyje tarp Savanorių prospekto ir T. Narbuto gatvės bus draudžiamas krovininių automobilių transporto eismas, kurių bendra masė didesnė nei 7,5 tonos.

Taip pat rekonstrukcijos metu nuo 6 val. iki 22 val. bus draudžiama važiuoti didžiagabaritėmis ir (ar) sunkiasvorėmis transporto priemonėmis Geležinio Vilko gatve ir pagrindinėmis gatvėmis, kuriomis bus nustatytos apylankos maršrutai Vilniaus mieste.

Geležinio Vilko gatvės dalyje tarp A. Goštauto ir V. Pietario gatvių iki 2013 m. kovo 31 d. taip pat bus susiaurinta važiuojamoji dalis iš keturių eismo juostų iki dviejų eismo juostų. Todėl vairuotojams patariame prieš įvažiuojant į darbų zoną stebėti vairuotojų informavimo švieslentes ir vadovautis tuo metu skelbiamomis rekomendacijomis dėl spūsčių apvažiavimo kitomis Vilniaus miesto pagrindinėmis ir aptarnaujančiomis gatvėmis.

Krovininių automobilių vairuotojams siūloma iš A1 į A2 arba A14 (nuo Kauno, Ukmergės ar Molėtų) aplenkti Vilnių ir važiuoti 108 ir 172 krašto keliais per Dūkštą ar Maišiagalą. Iš A3, A15 į 106 krašto kelią link A1, toliau į 108 krašto kelią link A2 arba A14.

www.vilnius.lt

www.lietuvosvalstybe.com

Komentuoti