Naujas Vilniečio kortelėje esantis bilietas gali būti pažymėtas tik pasibaigus senojo galiojimui

2012-11-09, 06:32
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Keleivių kontrolė, konsultavusi keleivius dėl naujųjų Vilniečio kortelėje esančių bilietų, daugiausia klausimų sulaukė dėl 30 dienų bilieto galiojimo. SĮ „Susisiekimo paslaugos“ primena, kad Vilniečio kortelėje keleiviai gali turėti norimą pinigų sumą bei vienos rūšies bilietų. Jeigu kortelė papildyta elektroniniais bilietais, palietus komposterį bus pažymėtas (aktyvintas) tik vienas joje esantis bilietas.

Pažymėjus vieną bilietą, naują kortelėje esantį bilietą keleiviai gali aktyvinti tik tuomet, kai pasibaigs pirmojo galiojimas.

Pavyzdžiui, keleivis kortelėje gali turėti pažymėtą (aktyvintą) 30 dienų bilietą bei jo galiojimo metu papildyti kortelę nauju tos pačios trukmės bilietu.

Naują bilietą keleivis galės pažymėti tik pasibaigus pirmojo galiojimui. Kol galioja pirmasis bilietas, kortele palietus komposterį, ekrane bus matoma informacija apie jo galiojimo trukmę, taip pat rodoma informacija apie naują 30 dienų bilietą, esantį kortelėje.

Naujas bilietas negali būti aktyvintas automatiškai ar iš anksto, tad, pasibaigus pirmojo bilieto galiojimui, keleivis, jam patogiu metu, gali aktyvinti naują kortelėje esantį bilietą.

www.vilnius.lt

www.lietuvosvalstybe.com

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24