Pristatytas naujasis septynvietis „Tiguan Allspace“

2021-05-13, 20:12
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Pristatytas naujasis septynvietis „Tiguan Allspace“ Pranešimo spaudai autorių nuotr.

2020-aisiais pristatytas atnaujintas „Volkswagen“ bestseleris Tiguan“ pagaliau sulaukė ir versijos ilga ratų baze, skelbiama pranešime spaudai. Naująjį „Tiguan Allspace“ į aukštesnį lygį pakelia atnaujintas dizainas, nauji vairuotojo asistentai, „IQ.LIGHT“ LED matricos žibintai ir lietimu valdoma klimato kontrolės sistema. Šiuo metu pasaulyje net kas antras „Tiguan“ pagaminamas su ilgesne ratų baze. Ji leidžia turėti net 1920 litrų talpos bagažinę arba jos vietoje įsirengti papildomą sėdynių eilę. 

Nuo gamybos pradžios 2017-aisiais, iš viso „Volkswagen“ pagamino maždaug 1,5 mln. „Tiguan Allspace“. Papildomai pasirenkama trečioji sėdynių eilė retai sutinkamai šio segmento visureigiuose, todėl šis modelis yra tobulas pasirinkimas šeimoms ar aktyvų laisvalaikį mėgstantiems žmonėms.

Kaip ir įprastas „Tiguan“, „Allspace“ modelis buvo atnaujintas iš esmės – modernus dizainas, skaitmeninis prietaisų skydelis, naujos technologijos ir visiškai integruotas junglumas. Tačiau pagrindinės erdvaus visureigio savybės liko nepakitę. Su penkiomis sėdimomis vietomis jo bagažinės tūris siekia nuo 760 iki 1920 litrų, o su septyniomis – nuo 700 iki 1755 litrų. Kaip ir antrosios eilės, trečiosios eilės sėdynės nusilenkia kartu su atlošais, tačiau užlenktos jos sukuria lygų bagažinės dugną. „Tiguan Allspace“ bus siūlomas su trimis TSI ir dviem TDI varikliais, papildomai pasirenkamomis 7 pavarų DSG greičių dėže ir 4MOTION visų varančiųjų ratų sistema.

Dėl atnaujinto dizaino „Tiguan Allspace“ pailgėjo 22 mm (iš viso 4723 mm), o salonas liko toks pat erdvus. Nauja priekinė automobilio dalis pasižymi atskiromis radiatoriaus grotelėmis ir elegantiškais žibintais, kurie sudaro prabangos įvaizdį. „Tiguan Allspace“ pirmą kartą bus galima pasirinkti su „IQ.LIGHT“ LED matricos žibintais. Automobilio įvaizdį sustiprina ir sekvenciniai posūkių žibintai bei apšviesta juosta radiatoriaus grotelėse.

Visos trijų zonų klimato kontrolės funkcijos dabar valdomos skaitmeniniu valdymo moduliu, kuriame mygtukus ir ratukus pakeitė lietimui jautrūs slankikliai. Vairuotojas taip pat galės matyti svarbiausią informaciją spalvotame projekciniame ekrane, kuris rodys greitį, navigacijos nuorodas ir įspėjimus apie kliūtis. Papildomai pasirenkama „Trailer Assist“ sistema padės manevruoti tempiant priekabą, o maksimalus priekabos svoris automobiliuose su 4MOTION sistema siekia 2,5 tonos.

Dalinai autonominį vairavimą įgalina pirmą kartą į „Tiguan Allspace“ montuojama „Travel Assist“ sistema. Ji gali perimti vairavimą, stabdymą ir greitėjimą važiuojant nuo 0 km/val. (su DSG pavarų dėže) arba nuo 30 km/val. (su mechanine pavarų dėže) iki 210 km/val. greičiu.

„Tiguan Allspace“ gali pasigirti naujos kartos MIB3 multimedijos sistemomis, kurios siūlo gausybę junglumo paslaugų. Interneto modulis su integruota eSIM vartotojams leidžia naudotis internetinėmis „We Connect“ ir „We Connect Plus“ paslaugomis. Priklausomai nuo įrangos lygio, MIB3 sistemos įgalina natūralų valdymą balsu, srautines paslaugas ir debesija paremtą suasmeninimą per „Volkswagen ID“. Taip pat palaikomos belaidės „Apple CarPlay“ ir „Android Auto“ programėlės.

Papildomai pasirenkama garso sistema, kurią „Volkswagen“ sukūrė kartu su „Harman Kardon“, užtikrina nuostabią akustinę patirtį. Žemų dažnių garsiakalbis, skaitmeninis 16 kanalų stiprintuvas, 8+1 garsiakalbių išdėstymas ir 480 W galios stiprintuvas užtikrina švarų aukštų ir sodrų žemų dažnių atkūrimą.

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24