Spausdinti šį puslapį

Išskirtinė naujojo „Volkswagen Touareg“ premjera Lietuvoje

2018-07-05, 18:30
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Išskirtinė naujojo „Volkswagen Touareg“ premjera Lietuvoje Pranešimo spaudai autorių nuotr.

Liepos 3 dieną slaptoje premjeroje Lietuvoje žiniasklaidos atstovams pristatytas trečiosios kartos „Volkswagen“ flagmanas – naujasis „Touareg“. Tai išskirtinė galimybė susipažinti su automobiliu, nes Baltijos šalių salonuose jis pasirodys rugsėjį.

„ Didžiuojamės galėdami pristatyti Baltijos rinkai inovatyviausią visureigių šeimos narį. „Touareg“ yra vienas išskirtiniausių mūsų modelių, parodantis, ką geba „Volkswagen“. Trečiosios kartos „Touareg“ mums padeda tęsti šios serijos sėkmę. Kaip ir pirmtakai, šis modelis atitinka griežtus aukščiausios klasės standartus ir klientų norus. Visureigių segmentas šiuo metu yra vienas iš sparčiausiai augančių Baltijos šalyse, todėl mes esame įsitikinę, kad „Touareg“ atsidurs daugelio norų sąraše“, – teigia „Volkswagen“ prekės ženklo vadovas Baltijos šalims Justas Nekrošius.

Naujasis „Touareg“ patraukia dėmesį išraiškingu dizainu, pažangiausiomis technologijomis ir savo visureigio galimybėmis. Šis automobilis jau susilaukė pasaulinių automobilių ekspertų komplimentų.

„Itin ekspresyvus automobilio dizainas atskleidžia stiprų charakterį ir išvaizdą, kurios su niekuo nesupainiosite. Inovatyvi asistentų sistema užtikrina maksimalų saugumą ir komfortą. Visiškai skaitmenizuotas „Innovision Cockpit“ valdymo skydelis sukuria išskirtinę informacinę ir pramogų aplinką vairuotojui ir keleiviams“, – pasakoja J. Nekrošius.

„Touareg“ modelyje integruotas didžiausias asistavimo, valdymo ir komforto sistemų skaičius „Volkswagen“ istorijoje. „Night Vision“ sistema su termine vaizdo kamera atpažįsta žmones ir gyvūnus tamsoje, „Front Cross Traffic Assist“ reaguoja į priešais vykstantį eismą, o visi vairuojami ratai padeda „Touareg“ valdyti tarsi lengvą, kompaktišką automobilį. Nauja elektro-mechaniškai valdoma sistema stabilizuoja važiavimą, interaktyvūs „IQ.Light“ matriciniai LED priekiniai žibintai reaguoja į kameros informaciją ir perjungia ilgąsias ir trumpąsias šviesas, kad neakintų priešais atvažiuojančių vairuotojų netgi mieste.

Šiuo metu naująjį „Touareg“ galima rinktis su 3.0l V6 TDI dyzeliniu varikliu, kurio galingumas – 210 kW/286 AG. Kiek vėliau šiemet klientai galės susipažinti ir su modeliu, kurio variklio galingumas siekia 170 kW/230 AG.

Abu variantai turi „4-MOTION“ funkciją ir aštuonių pakopų automatinę pavarų dėžę. Naujojo „Touareg“ pradinė kaina – nuo 59 059 EUR (su PVM) – 170 kW/230 AG variklis ir 64 076 EUR (su PVM) – 210 kW/286 AG variklis. Kiek vėliau prekyboje pasirodys automobiliai su V6 benzininiais varikliais (250 kW/340 AG) ir V8 turbodyzeliniais varikliais (310 kW/421 AG).

Nors naujasis „Touareg“ Baltijos šalyse pasirodys tik rugsėjį, jau vasarą tam tikromis dienomis jį bus galima apžiūrėti Lietuvos salonuose:

liepos 10 - 15 d. – „Autojutoje“;
liepos 10 - 22 d. – „Moller Auto Vilnius“ ir „Moller Auto Savanoriai“;
liepos 24 - 29 d. – „Baltic Auto“;
liepos 31 d. – rugpjūčio 5 d. – „Transaldoje“;
rugpjūčio 7 - 12 d. – „Kredoroje“;
rugpjūčio 14 - 19 d. – „Moller Auto Alytus“.

Medija

Komentuoti