„Tvarkiečių“ Tarybos patvirtintame sąraše – daugiau kaip pusantro šimto kandidatų į Seimą

2012-08-07, 08:51
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Partijos Tvarka ir teisingumas Taryba savaitgalyje patvirtino kandidatų į Seimo narius daugiamandatėje rinkimų apygardoje sąrašą spalio 14 d. vyksiančiuose rinkimuose. Jame - 159 partijos narių ir jos rėmėjų pavardės.

Pirmasis sąraše - partijos lyderis, Prezidentas Rolandas Paksas. Toliau visame sąraše - ne tik ne vienus metus partijos labui dirbantys jos nariai, bet ir septyni aktyvūs jos rėmėjai, profesoriai, mokslų daktarai, visuomenėje gerai žinomi šalies piliečiai. 93 procentai kandidatų turi aukštąjį išsilavinimą, kas trečia kandidatė - moteris.

Su visu sąrašu galima susipažinti partijos svetainėje adresu www.tvarka.lt bei svetainėje www.treciojirespublika.lt .

Tarybos posėdyje, kuris penktadienio pavakarę vyko Raudondvaryje, jo dalyviai taip pat aptarė pasirengimą Seimo rinkimams, vienbalsiai patvirtino partijos kandidatus 71 vienmandatėje rinkimų apygardoje visoje Lietuvoje. Jau daugiau kaip 17 tūkstančių narių turinčios partijos Tarybos nariai taip pat aptarė pasirengimą vienuoliktajam partijos sąskrydžiui, kuris kitą savaitę įvyks tradicinėje vietoje - prie Lūksto ežero Varniuose, svarstė partijos plėtros bei kitus jos veiklos klausimus.

www.tvarka.lt

www.lvcom.lt

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24