Prezidentė išvyksta į Londono vasaros olimpines žaidynes

2012-07-26, 17:07
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė išvyksta į 2012 metų vasaros olimpines žaidynes. Šalies vadovė Londone dalyvaus olimpiados atidarymo ceremonijoje, stebės plaukiko Giedriaus Titenio pasirodymą kvalifikacinėse 100 metrų plaukimo varžybose bei drauge su Lietuvos krepšinio gerbėjais žiūrės Lietuvos ir Argentinos vyrų rinktinių dvikovą olimpiniame krepšinio turnyre.

„Olimpiada - kiekvieno sportininko tikslas. Įgyvendindami savo svajones ir dalyvaudami olimpinėse žaidynėse mūsų atletai kartu įgyvendina ir visos Lietuvos svajonę. Sunkus darbas, atkaklumas ir, svarbiausia, pergalių siekis dviem savaitėm suvienija visą šalį ir uždega viso pasaulio lietuvius gyventi olimpiniu ritmu. Tai - įkvepianti akimirka, kurios laukiame ketverius metus", - sakė Prezidentė.

Valstybės vadovė vizito Londone metu taip pat lankysis olimpiniame kaimelyje ir susitiks su mūsų šalies olimpinės delegacijos atstovais, kuriems perduos iš Lietuvos atvežtą simbolinę olimpinę liepsną bei dalyvaus Karalienės Elžbietos II rengiamame priėmime Bekingemo rūmuose.

Prezidentės spaudos tarnyba

www.lietuvosvalstybe.com

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24