Seimo Pirmininkė I. Degutienė pareiškė užuojautą dėl parlamentaro J. Karoso mirties

2012-06-06, 09:40
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Seimo Pirmininkė Irena Degutienė savo ir viso parlamento vardu pareiškė užuojautą dėl Lietuvos Respublikos Seimo nario profesoriaus Justino Karoso mirties.

„Velionio biografija itin turtinga aktyvios veiklos – mokslinės, politinės, visuomeninės. Tačiau, manau, ryškiausias bruožas, visada lydėsiantis Justino Karoso atminimą, – Jo tolerancija, profesinė ir žmogiškoji kultūra, pagarba kitaip mąstančiam, gebėjimas ir noras kalbėtis, išgirsti ir suprasti. Šių nuostatų vedamas, a.a. Justinas Karosas profesoriavo Vilniaus universitete, aktyviai siekė savo partijos savarankiškumo ir dirbo partinį darbą, beveik dvidešimt metų darbavosi Lietuvos Respublikos Seime“, – užuojautoje teigia I. Degutienė.

Seimo Pirmininkė pažymi, kad Velionio komentarai ir pasisakymai užsienio politikos ir bendraisiais šalies gyvenimo klausimais būdavo santūrūs ir diplomatiški, pagarbūs ir korektiški.

„Už visa tai, už gražius ir prasmingus darbus, už darbštumą ir pagarbą žmonėms, Velionis visada buvo gerbiamas tiek savų rinkėjų bei kolegų, tiek ir kitaip mąstančių žmonių. Telydi ir ateityje ši pagarba ir dėkingumas Velionio Justino Karoso vardą ir atminimą“, – rašo I. Degutienė.

Seimo Pirmininkės sekretoriatas 

www.lietuvosvalstybe.com

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24