Prezidentūroje pusdienį tvyrojo sporto žaidynių dvasia

2012-04-23, 11:50
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Tęsiant atvirų erdvių renginius, Lietuvos Respublikos Prezidentūros vidiniame kieme įvyko visiems atvira sporto šventė. Sekmadienio popietę lietaus nepabūgę lankytojai žaidė įvairius sportinius žaidimus, rungtyniavo tarpusavyje, o drąsiausi išbandė ir originalesnių užsiėmimų - vaikščiojo kojūkais ar čiuožinėjo „vasaros slidėmis".

Taip vilniečiams ir sostinės svečiams buvo pristatytos Prezidentės globojamos 5-osios pasaulio TAFISA sporto visiems žaidynės. Šią vasarą Šiauliuose vyksiančios žaidynės skirtos ne profesionaliems sportininkams, o mėgėjiškai sportuojantiems žmonėms iš viso pasaulio. Tokio pobūdžio renginys Lietuvoje vyksta pirmą kartą.

Sportinių žaidynių centru virtusioje Prezidentūroje šventės lankytojai specialiai įrengtuose „sporto kiemeliuose" dalyvavo žaismingose mankštose, įvairiuose žaidimuose, varžybose ir šokiuose. Lankytojai žaidė lietuvišką ritinį „ripką", žaidė šachmatais, šaškėmis, kėgliais, rungtyniavo krepšinio aikštelėje ir išbandė dar daugelį kitų užsiėmimų. Šventės dalyviai taip pat turėjo progą apžiūrėti nuotraukų parodą su Lietuvos „auksinės" jaunimo krepšinio rinktinės akimirkomis iš pasaulio čempionato.

Prezidentės spaudos tarnyba

www.sumin.lt

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24