Premjeras: nuosekliai laikomės TS-LKD partijos Prezidiumo pozicijos – po FNTT pertvarkos atsiveria galimybės grąžinti teisingumą buvusių FNTT vadovų atžvilgiu

2012-03-20, 12:46
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Ministras Pirmininkas Andrius Kubilius dar kartą patvirtino tvirtą ir nuoseklią poziciją atleistų FNTT vadovų atžvilgiu.

„Ministro R. Palaičio atsistatydinimo ar atstatydinimo aš nevertinu kaip mainų. Mes nuosekliai laikomės savo partijos pozicijos, kad po įvykdytos FNTT pertvarkos bus formuojama pertvarkytos FNTT vadovybė ir tai atvers galimybes atstatyti teisingumą buvusių FNTT vadovų atžvilgiu. Tokį reikalavimą esame pateikę ir liberalcentristų vadovybei“, – pažymi premjeras A.Kubilius.

Vyriausybės vadovas sako, kad šiuo metu pasiekti sprendimai buvo reikalingi tam, kad Vyriausybė dirbtų integraliai ir siektų visų savo strateginių tikslų tiek teisingumo atstatymo, tiek energetikos srityse.

„Teisingumo atstatymą buvusių FNTT vadovų atžvilgiu, jų moralinio ir profesinio statuso grąžinimą, matau kaip labai svarbų tikslą“, – reziumavo A. Kubilius.

www.tsajunga.lt

www.lvcom.eu

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24