A. Čaplikas: Kultūra – tai ne vien kultūros ministro portfelis

2012-03-19, 11:03
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

LiCS pirmininkas Algis Čaplikas pirmadienį pareiškė apgailestaująs dėl to, kad kultūros ministras Arūnas Gelūnas paliko jį į šias pareigas delegavusią partiją mainais už pažadą išsaugoti ministro portfelį.

„Kultūra - tai ne tik kinas, teatras ir muzika, be jų yra ir asmeninė, ir politinė kultūra. Apgailestauju, kad nepatyrusiam politikui Arūnui Gelūnui valdžia taip greitai susuko galvą ir jis pritrūko kultūros ir išminties, pasirinkdamas politinio perbėgėlio kelią. Ministras neišlaikė politinės kultūros egzamino", - sakė A. Čaplikas. 

Jis taip pat apgailestavo, kad ministras A. Gelūnas apie savo pasikeitusius planus pirmiausiai informavo ne partijos kolegas, o žiniasklaidą.

„Belieka tik stebėtis A. Gelūno elgesiu, kai, užuot vyriškai pripažinęs, kad persigalvojo ir nori išsaugoti postą, jis visais būdais stengėsi išvengti šio pokalbio su partijos vadovybe", - stebėjosi LiCS pirmininkas, pridurdamas, kad A. Gelūnas ne tik buvo šios partijos deleguotas į ministrus, bet ir vasario 25 dieną buvo patvirtintas kandidatu Kauno Centro vienmandatėje rinkimų apygardoje, kaip pats to pageidavo.

Algis Čaplikas

www.lics.lt

www.lvcom.lt

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24