Smulkiojo verslo pasiekimai - valstybės varomoji jėga

2012-01-21, 07:39
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė dalyvavo metų „Gazelė 2011" apdovanojimų įteikimų ceremonijoje ir pasveikino sparčiausiai augančias smulkiojo ir vidutinio verslo įmones.

Šalies vadovės teigimu, smulkusis ir vidutinis verslas yra valstybės vidaus produkto varomoji jėga, o į apdovanojimus kandidatavusių įmonių pelno rodikliai puikiai tai įrodo. Pasak Prezidentės, šios įmonės sunkmetį sugebėjo paversti galimybe.
 
Atsakomybė už save ir aplinkinius, anot valstybės vadovės, yra išskirtinis nominuotų įmonių bruožas. „Jūs visi kartu prisidedate prie bendruomenės, regiono ir visos šalies gerovės. Asmeninė iniciatyva ir atsakomybė yra tas pavyzdys, kuriam skleisti savo greitumą, tikiuosi, išnaudos naujosios Gazelės", - sakė Prezidentė.
 
Iškilmingoje apdovanojimų ceremonijoje šalies vadovė palinkėjo, kad dideli smulkiojo verslo laimėjimai įkvėptų visą šalį, ir pakvietė įmonių atstovus aktyviau dalintis savo patirtimi šviečiant visuomenę, ypač jaunimą, apie verslumo ir asmeninės iniciatyvos naudą ir būtinumą.
 
Apdovanojimai įteikti dešimčiai sparčiausiai praėjusiais metais augusių smulkiojo ir vidutinio verslo įmonių. Šalies vadovė metų „Lietuvos gazelės" apdovanojimą įteikė UAB „Swix Sport Baltic". Ši įmonė užsiima turizmo ir sporto reikmenų, šiaurietiško ėjimo lazdų gamyba.

Prezidentės spaudos tarnyba
www.lvcom.lt

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24