Spausdinti šį puslapį

V. Tomaševski mato R. Cytacką viceministrės pareigose, Premjeras su tuo nesutinka

2014-07-21, 17:54
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
R.Cytacka/L24.lt nuotr. R.Cytacka/L24.lt nuotr.

Pastaruoju metu išgarsėjusioje energetikos viceministrės Renatos Cytackos istorijoje taškas dar nepadėtas. Lietuvos lenkų rinkimų akcijos (LLRA) lyderis europarlamentaras Valdemar Tomaševski tebetvirtina, kad ji ir toliau galėtų eiti energetikos viceministrės pareigas, tuo tarpu Premjeras Algirdas Butkevičius su tuo kategoriškai nesutinka.

"Mūsų pozicija nesikeičia. Mes žinome, kad buvo tam tikros spekuliacijos, visų pirma, žiniasklaidoje. Susitarėme, kad mes nekeičiame savo viceministrų, kadangi nė vienas iš mūsų viceministrų, mūsų atstovų nebuvo įsivėlęs į jokį skandalą - korupcinį ar į kitą kažkokį negerą darbą, tai viskas gerai", - po valdančiosios koalicijos Politinės tarybos posėdžio sakė V. Tomaševski.

Jis neturi abejonių dėl R. Cytackos kompetencijos.

"Priėjome prie bendros išvados, kad ponia R. Cytacka turi pakankamai aukštą kvalifikaciją ir kompetenciją, ir šitas klausimas apskritai neegzistavo", - žurnalistams sakė V. Tomaševski.

Paklaustas apie tai, kas bus, jeigu Premjeras nepatvirtins R. Cytackos, V. Tomaševski sakė: "Jau sutarta, kad ministras skirs R. Cytacką", - tvirtino LLRA lyderis.

Komentuoti