Ukmergės rajono meras išsaugojo postą

2012-01-04, 17:09
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Trečiadienį žlugo Ukmergės rajono merui Algirdui Kopūstui surengta interpeliacija. Iš posėdyje dalyvavusių 23 savivaldybės tarybos narių interpeliacijai nepritarė 13, už ją balsavo 9, vienas balsavimo biuletenis buvo sugadintas.

Interpeliacija būtų pavykusi, jeigu už ją būtų balsavę 13 tarybos narių, teigiama pranešime spaudai.

Ukmergės rajono savivaldybės meras Algirdas Kopūstas teigia, kad šiandien vykusi interpeliacija buvo paremta gandais, o ne faktais.

„Opozicija interpeliaciją grindė žiniasklaidoje pasirodžiusiomis neigiamomis publikacijomis, kuriose buvo pateikta tikrovės neatitinkančių faktų. Turiu pagrindo manyti, kad tokiais veiksmais buvo siekiama paveikti Ukmergės šilumos ūkio klausimo sprendimo baigtį“, – teigia A. Kopūstas. Jis atkreipia dėmesį, kad ši interpeliacija davė ir savotiškos naudos – jos metu buvo patikrintas valdančiosios koalicijos tvirtumas.

Pastaruoju metu meras išgarsėjo, kai viešojoje erdvėje buvo paskelbta informacija, kad A. Kopūstas atgaline data iš „Sodros“ gavo nedarbingumo išmoką už ketverius praėjusius metus ir kad buvo sulaikytas vairuojantis galimai neblaivus.

A. Kopūstas tokius kaltinimus atmeta. „Kaltinimai laužti iš piršto – su sprendimais, skirti ar ne atgaline data neįgalumo pensiją nesu niekaip susijęs. [...] Mano kaltės dėl „Sodros“ išmokų ar tariamo vairavimo neblaiviam nepaskelbė nė vienas teismas ar tyrėjas“, – sako A. Kopūstas.

www.lrt.lt
www.lvcom.eu

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24