Lietuvos visuomenėje stiprėja įsitikinimas, kad Seimo rinkimus būtina pripažinti negaliojančiais

2020-10-17, 16:19
Įvertinkite šį įrašą
(3 balsai)
Lietuvos visuomenėje stiprėja įsitikinimas, kad Seimo rinkimus būtina pripažinti negaliojančiais © L24.lt (Marliena Paškovska)

Lietuvos visuomenėje stiprėja įsitikinimas, kad neseniai vykusius Seimo rinkimus būtina pripažinti negaliojančiais. Penktadienį,  spalio 16 dieną, Lietuvos liaudies partija išplatino kreipimąsi, adresuotą prezidentui Gitanui Nausėdai ir žiniasklaidos priemonėms dėl prašymo pranešti Europos Sąjungos šalims, kad rinkimai į Lietuvos Respublikos Seimą vyko pažeidžiant Seimo rinkimų įstatymą.

Lietuvos Liaudies partijos atstovų nuomone, Lietuvos lenkų rinkimų akcija-Krikščioniškų šeimų sąjunga gali suvaidinti svarbų vaidmenį išsaugant Lietuvos demokratiją.

„Ši partija, sauganti tradicines šeimos vertybes, gali tapti viešumo apie tikrąją padėtį Lietuvoje tiltu, pranešanti Europai ir pasauliui apie ES šalį, kurią ištiko moralinė, etinė, teisinė ir politinė krizė. Kaip niekada mums reikia Lenkijos Respublikos paramos ir pagalbos pripažįstant Lietuvoje įvykusius rinkimus neteisėtais“, – rašoma pranešime.

Kreipimąsi pasirašė Lietuvos liaudies partijos l.e.p. pirmininkas Tauras Jakelaitis ir Lietuvos liaudies partijos sąrašo vedančioji dr. Nendrė Černiauskienė.

Paskelbtame pranešime taip pat yra nuoroda į spalio 16 d. Lietuvos Respublikos Seime signataro Zigmo Vaišvilos,  Lietuvos visuomenės tarybos, Lietuvos liaudies partijos atstovų organizuotos spaudos konferencijos „Apie neteisėtus rinkimus Lietuvoje“ vaizdo įrašą – https://www.youtube.com/watch?v=q-SbCvZYH9w

Jau ankščiau informavome, kad spalio 14 dieną LLRA-KŠS pateikė prašymą pripažinti rinkimus daugiamandatėje apygardoje negaliojančiais dėl šiurkščių rinkimų įstatymų pažeidimų.

Komentarai  

 
#1 Tadas 2020-10-17 17:04
Lietuvių kantrybe galima tik žavėtis - mūsų visų akyvaizdoje buvo daromi akyvaizdūs rinikimų įstatymų pažeidimai o valdžios institucijos privalančios užtikrinti skaidrius ir sąžiningus rinkimus dėja, bet panašu kad nutarė užmerkti akis.. tačiau visuomenė nėra akla ir jau kyla nepasitenkinimo banga. Visi mes nusipelnėme sąžiningų rinkimų, o ne rinkimų parodijos.
Cituoti | Pranešk apie netinkamą komentarą
 

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24