Daugiausia šansų patekti į antrąjį prezidento rinkimų ratą turi Valdemar Tomaševski

2014-04-15, 16:08
Įvertinkite šį įrašą
(4 balsai)

Iki Lietuvos prezidento rinkimų liko mažiau nei mėnuo. Dėl šalies vadovo posto varžysis septyni kandidatai: dabartinė prezidentė Dalia Grybauskaitė, socialdemokratų kandidatas, Europos Parlamento narys Zigmantas Balčytis, Vilniaus miesto meras Artūras Zuokas, Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos kandidatas, Ignalinos meras Bronis Ropė, nepriklausomas kandidatas Naglis Puteikis, Darbo partijos kandidatas Artūras Paulauskas ir Lietuvos lenkų rinkimų akcijos (LLRA) lyderis, europarlamentaras Valdemar Tomaševski.

Labai tikėtina, kad šalies prezidentas nebus išrinktas pirmajame ture, todėl bus rengiamas antrasis rinkimų ratas, kuris vyks gegužės 25-ąją – kartu su Europos Parlamento narių rinkimais.

Delfi portalas rengia apklausą, kurioje klausia, kuris iš šešių kandidatų, neįskaitant dabartinės šalies vadovės, turi daugiausia šansų patekti į antrąjį prezidento rinkimų ratą.

Antradienio, balandžio 15 dienos, 16.00 val. duomenimis, daugiausia šansų patekti į antrąjį prezidento rinkimų turą turi LLRA pirmininkas, Europos Parlamento narys Valdemar Tomaševski. Iki nurodyto laiko už jį balsavo daugiausia - 28 proc. (7552) – skaitytojų. Iš viso apklausoje dalyvavo beveik 32 tūkst. skaitytojų.

Parengta remiantis awpl.lt

Komentarai  

 
#3 mda 2014-04-16 09:32
tas pats komentatorius tik vardai skirtingi:) llra chunveibinai/transve stitai apgailetini...
Cituoti | Pranešk apie netinkamą komentarą
 
 
#2 Vanda 2014-04-15 16:35
Palaikau.Tomasevskio kandidavimas nauja kokybe politikoje.Sazininga s ir teisingas vyras.
Cituoti | Pranešk apie netinkamą komentarą
 
 
#1 deivis 2014-04-15 16:23
sekmes, nors ponas Tomasevskis ne patys geriausias, bet vis tiek, tai tikras, kietas, bet ir saziningas ir atsakingas vyras palygynant su kitais. tai turi buti sunkus darbas lietuvos politkoj dirbti, kur niekas nesilako zodzio ir lenkus galima kaltininti ir niekinti ir sita viska reikia islaikyti. Tarp lietuviu tikrai sunku dirbti ir gyventi.
Cituoti | Pranešk apie netinkamą komentarą
 

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24