Spausdinti šį puslapį

LLRA-KŠS – sąžiningiausia parlamentinė partija

2018-01-17, 19:21
Įvertinkite šį įrašą
(4 balsai)

Lietuvos lenkų rinkimų akcija-Krikščioniškų šeimų sąjunga (LLRA-KŠS) yra sąžiningiausia parlamentinė partija, atskleidžia bendrovės „Baltijos tyrimai“ apklausa.

Lapkričio 20–gruodžio 4 dienomis „Baltijos tyrimai“ respondentų klausė, kuri partija yra korumpuočiausia mūsų šalyje.

Tyrimo rezultatus paskelbė portalas delfi.lt. Apklausoje dalyvavo 1008 suaugusieji.

Kaip parodė reprezentatyvios Lietuvos gyventojų apklausos rezultatai, labiausiai korumpuotomis partijomis Lietuvoje laikomos: Darbo partija (taip mano 20 proc. apklaustųjų), Liberalų sąjūdis (16 proc.), Tėvynės sąjunga-Lietuvos krikščionys demokratai (7 proc.) ir Lietuvos socialdemokratų partija (7 proc.).

Gyventojai, reikšdami savo nuomonę, taip pat nusprendė, kad LLRA-KŠS yra sąžiningiausia politinė jėga tarp partijų, turinčių savo parlamentines frakcijas. Priešingos nuomonės buvo vos 1 proc. apklaustų.

„Džiugina faktas, kad gyventojai mano, jog esame sąžiningiausia partija. Kadangi būtent ši kryptis – sąžiningos politikos kryptis –  mums yra esminė. Sąžiningumą ir krikščioniškąsias vertybes visada kėlėme į pirmąją vietą. Doras darbas eilinio piliečio gerovei ir toliau išliks mūsų svarbiausiu prioritetu“, – apklausos rezultatus portalui L24.lt pakomentavo LLRA-KŠS partijos pirmininkas, europarlamentaras Valdemar Tomaševski.

Komentarai  

 
#2 genijus 2018-01-23 21:12
Ganetinai infantili savireklama
Cituoti | Pranešk apie netinkamą komentarą
 
 
#1 mh 2018-01-21 19:32
koloradų partija..
Cituoti | Pranešk apie netinkamą komentarą
 

Komentuoti