Seimo Pirmininką papiktino J. Razmos „trolinimas"

2017-05-03, 12:15
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Seimo Pirmininką papiktino J. Razmos „trolinimas" © BFL (Karolio Kavolelio nuotr.)

Seimo Pirmininką Viktorą Pranckietį papiktino konservatoriaus Jurgio Razmos bandymas pateikti Seime siūlymą perkelti Aplinkos ir Žemės ūkio ministerijas į Kauną, nors Vyriausybė, pasak parlamento vadovo, tokių planų ateityje neatsisako.

„Visos iniciatyvos, kurios atsiranda Seime, ir kai praėjusią savaitę ten buvo atsiradusi iniciatyva dėl ministerijų, tai aš norėčiau tai pavadinti „trolinimu“. Tiesiog paima iš programos kažką, kas ateityje turi būti daroma, iškelia į priekį ir sako: va, žiūrėkite, kokie mes geri, mes rūpinamės jūsų programos įgyvendinimu ir beveik anksčiau, negu Vyriausybė sugalvojo“, - sakė V. Pranckietis trečiadienį interviu „Žinių radijui“.

Seimo Pirmininkas paaiškino, kad žodžiu „trolinimas“ turi omenyje Vyriausybės programos tikslų plagijavimą ir kėlimą, kaip savo iniciatyvų.

„Turėtume nuosekliai dirbti ir dirbti į ateitį. Vyriausybė kalba, kad ministerijos bus keliamos į Kauną ir neatsisako pažadų“, - sakė V. Pranckietis.

ELTA primena, kad praėjusį ketvirtadienį parlamentarai nepritarė J. Razmos pateiktoms Vyriausybės įstatymo pataisoms, kuriose siūloma nustatyti, kad Aplinkos ir Žemės ūkio ministerijų buveinės yra Kaune, likusių ministerijų - Vilniuje.

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24