Spausdinti šį puslapį

Edita Tamošiūnaitė oficialiai patvirtinta kandidate Seimo rinkimuose

2017-03-10, 17:26
Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Edita Tamošiūnaitė oficialiai patvirtinta kandidate Seimo rinkimuose Viktor Jusel nuotr.

Balandžio 23 dieną vyks nauji rinkimai į Seimą vienmandatėje Anykščių-Panevėžio rinkimų apygardoje Nr. 49.

Vakar Vyriausioji rinkimų komisija užregistravo du kandidatus Seimo nario rinkimuose Anykščių-Panevėžio rinkimų apygardoje: Lietuvos lenkų rinkimų akcijos -Krikščioniškų šeimų sąjungos (LLRA-KŠS) atstovę  Editą Tamošiūnaitę ir Centro partijos atstovą Kristupą Krivicką.

Kandidatai surinko reikalingą skaičių parašų jų kandidatūrai paremti. Parašai buvo patikrinti ir abu politinių partijų atstovai buvo užregistruoti kaip oficialūs kandidatai rinkimuose į Lietuvos Respublikos Seimą.

Lietuvos lenkų rinkimų akcijos – Krikščioniškų šeimų sąjungos atstovė Edita Tamošiūnaitė pirmoji iš visų kandidatų surinko ir pristatė parašus jos kandidatūrai rinkimuose vienmandatėje Anykščių-Panevėžio rinkimų apygardoje paremti.

Vėliausiai iki kovo 14 d. pretendentai į kandidatus turi pateikti jų kandidatavimą palaikančių rinkėjų parašus. Edita Tamošiūnaitė surinko 1250 palaikymo parašų.

LLRA-KŠS pirmą kartą iškėlė savo kandidatą Anykščių-Panevėžio rinkimų apygardoje.

Politinė reklama. Apmokėta iš Lietuvos lenkų rinkimų akcijos-Krikščioniškų šeimų sąjungos rinkiminės sąskaitos. Rengėjas LLRA-KŠS. Užsakymo Nr. 170301

Komentuoti