Sąskrydžio nugalėtojais tapo ukmergiškiai

2011-06-06, 11:37
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

POLICJA

Savaitgalį Klaipėdos rajone, Karklėje, ant Baltijos jūros kranto vyko tradicinis 9-asis respublikinis policijos darbuotojų ir jų šeimos narių sąskrydis, kuriame dalyvavo apie 700 policijos darbuotojų ir jų šeimos narių iš visos Lietuvos. Svečių teisėmis sąskrydyje dalyvavo Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento, Valstybės sienos apsaugos tarnybos, Viešojo saugumo tarnybos ir Karo policijos komandos.

Po sveikinimo žodžių, kuriuos tarė vidaus reikalų ministras Raimundas Palaitis ir policijos generalinis komisaras Saulius Skvernelis, praėjusio sąskrydžio nugalėtojai, Kauno aps. VPK komandos atstovai, pakėlė sąskrydžio vėliavą ir renginio vedėjas Gytis Balčiūnas paskelbė sąskrydį atidarytu.

      Dvi dienas komandos varžėsi nuotaikingose moterų, vyrų ir vadovų rungtyse, bandė įveikti viena kitą azartiškose ir linksmose komandinėse rungtyse, dalyvavo sportinėje estafetėje. Komandos sumaniai įsirengė ir vertino stovyklavietes, šoko ir vaidino saviveiklos konkurse, o vakare visi šėlo grupės „Patruliai" koncertas. Vidurnaktį sąskrydį vainikavo tradicinis simbolinis sąskrydžio laužas.

      Susumavus visų rungčių rezultatus paaiškėjo, kad 9-ojo respublikinio policijos darbuotojų ir jų šeimos narių sąskrydžio nugalėtojais tapo Vilniaus aps. VPK Ukmergės r. policijos komisariato komanda, kurie šį titulą buvo iškovoję ir 2005 m. Antri šį kartą liko šeimininkai - Klaipėdos aps. VPK, o trečiąją vietą laimėjo Alytaus aps. VPK komanda.

www.policija.lt  

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24