Spausdinti šį puslapį

Naujos pareigos Danutai Narbut

2016-12-03, 07:17
Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Naujos pareigos Danutai Narbut vrsa.lt nuotr.

Penktadienį Vilniaus rajono savivaldybės administracijos gretas papildė naujai paskirta administracijos direktoriaus pavaduotoja Danuta Narbut, už kurios kandidatūrą slaptame balsavime pasisakė dauguma Tarybos narių. Iki šiol Danuta Narbut vykdė Vilniaus rajono savivaldybės mero patarėjos pareigas.

Danuta Narbut gimė ir užaugo Vilniaus krašte, kilnioje mokytojos ir agronomo šeimoje. Baigusi aukštojo mokslo magistrantūros studijas Vilniaus pedagoginiame universitete (dabar Lietuvos edukologijos universitetas) toliau ryžtingai mokslus tęsia doktorantūroje Lenkijos Balstogės universiteto Psichologijos ir pedagogikos fakultete. Naujosios direktoriaus pavaduotojos karjera Vilniaus rajone prasidėjo nuo 1994 metų, kuomet Vilniaus rajono Vaidotų mokykloje-darželyje „Margaspalvis aitvarėlis“ pradėjo eiti direktorės pareigas. Nuo 2007 metų Danuta Narbut dirbo Vilniaus rajono savivaldybės administracijos Švietimo skyriaus vyriausiąja specialiste, o 2008 metais karjerą švietimo srityje tęsė Vilniaus miesto savivaldybės administracijoje. 2013-2015 metais Danuta Narbut ėjo Vilniaus miesto savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojo pareigas.

Naujai paskirta administracijos direktorės pavaduotoja yra aktyvi ir visuomeninėje veikloje. Nuo 2015 m. yra asociacijos „Vilniaus lenkų tėvų forumas“ pirmininkė, taip pat publikacijų ir tyrimų pedagogikos bei sociologijos srities autorė.

Vilniaus rajono savivaldybės merė Marija Rekst sveikindama naująją administracijos direktoriaus pavaduotoją neabejojo, kad Danutos Narbut patirtis ir sugebėjimai valdyti kolektyvą pravers stiprinant savivaldą.

Pasiruošusi kibti į naujus darbus administracijos direktoriaus pavaduotoja dėkojo Tarybos nariams už pasitikėjimą bei ragino visus būti vieningiems ir kartu siekti bendro tikslo. „Dirbsime ta linkme, kad visiems Lietuvos piliečiams būtų sudarytos tinkamos sąlygos dirbti ir gyventi Vilniaus rajone“, – sakė Danuta Narbut.

Linkime administracijos direktoriaus pavaduotojai Danutai Narbut ir toliau nuoširdžiai ir atsakingai dirbti Vilniaus krašto žmonėms, formuoti ir stiprinti teigiamą savivaldybės įvaizdį valstybiniu lygiu.

Primename, kad pakeitimai Vilniaus rajono savivaldybės administracijoje įvyko po to, kai buvęs administracijos direktoriaus pavaduotojas Robert Komarovski š. m. spalio 21 d. buvo išrinktas Vilniaus rajono mero pavaduotoju.

vrsa.lt

Komentuoti