Prezidentė atšaukė ambasadorių Antaną Valionį

2011-06-10, 10:55
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Valionis680 Antanas Valionis/KK nuotr.

Vadovaudamasi Lietuvos Respublikos Konstitucija ir atsižvelgdama į Vyriausybės teikimą Prezidentė Dalia Grybauskaitė paskyrė keturis naujus Lietuvos ambasadorius užsienio valstybėse ir du ambasadorius atšaukė iš einamų pareigų.

Lietuvos Respublikos nepaprastuoju ir įgaliotuoju ambasadoriumi Suomijos Respublikoje paskirtas Arūnas Jievaltas, LR nepaprastuoju ir įgaliotuoju ambasadoriumi ir Lietuvos nuolatiniu atstovu Šiaurės Atlanto Taryboje - Kęstutis Jankauskas.
LR nepaprastuoju ir įgaliotuoju ambasadoriumi Omano Sultonatui paskirtas LR nepaprastasis ir įgaliotasis ambasadorius Jungtinėje Didžiosios Britanijos ir Šiaurės Airijos Karalystėje Oskaras Jusys, LR nepaprastuoju ir įgaliotuoju ambasadoriumi Kataro Valstybei - LR nepaprastasis ir įgaliotasis ambasadorių Egipto Arabų Respublikoje Dainius Junevičius.
Prezidentė atšaukė Liną Antaną Linkevičių iš einamų LR nepaprastojo ir įgaliotojo ambasadoriaus ir Lietuvos nuolatinio atstovo Šiaurės Atlanto Taryboje pareigų, ir Antaną Valionį - iš LR nepaprastojo ir įgaliotojo ambasadoriaus Latvijos Respublikoje pareigų.

Prezidentės spaudos tarnyba

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24