Seimo Pirmininkė I. Degutienė: planų didinti Seimo narių atlyginimus nėra

2011-06-09, 14:55
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)


portrait_03                                                                                    Irena Degutienė

Seimo Pirmininkė Irena Degutienė neatsakingu elgesiu vadina paskleistas kalbas apie Seimo narių atlyginimų didinimą ir pabrėžia, jog kalbėti apie tai yra net nemoralu, kol nėra atkurtos per krizę sumažintos pensijos ir atlyginimai mažiausias pajamas gaunantiems žmonėms.


„Kalbėti apie Seimo narių atlyginimų didinimą, kol nėra atkurtos per krizę sumažintos pensijos ir mažiausias pajamas gaunančių žmonių algos, yra nemoralu. Tokios kalbos – neatsakingas elgesys ir negaliu suprasti, kodėl reikėjo prabilti apie Seimo narių atlyginimų didinimą šiuo metu“, - teigia I. Degutienė.
Seimo Pirmininkė pabrėžia, kad Seime nėra jokių teisės aktų projektų, kuriais būtų didinami Seimo narių atlyginimai, o kalbos apie tai piktina visus Lietuvos žmones ir pačius Seimo narius.
„Vakar nuskambėję neatsakingi pareiškimai piktina visus Lietuvos žmones ir pačius Seimo narius. Tokią nuomonę išsakiusiai darbo grupei buvo duota užduotis ne rengti Seimo narių atlyginimo didinimo siūlymus, bet Seimo narių veiklos garantijų įstatymo projektą, kuriame nėra jokios nuostatos apie parlamentarų atlyginimų didinimą. Noriu atsakingai pareikšti, kad jokių Valstybės politikų ir valstybės pareigūnų darbo apmokėjimo įstatymo pataisų projektų, kuriais būtų didinamos politikų atlyginimai, nėra“, - tvirtina I. Degutienė.

Seimo Pirmininkės sekretoriatas

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24