Stikliukas darbo metu – vis dar populiarus

2011-06-11, 09:48
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

doroga_k_alcogolizmyArtėjant Antaninėms Panevėžio miesto savivaldybės darbuotojai jau penktadienio popietę metė darbus ir puolė sveikinti ekonomikos skyriaus vedėją.
Kaip praneša LTV „Šiandien“, valanda po pietų – Panevėžio savivaldybės ekonomikos skyriaus darbuotojai palinkę ne prie dokumentų, bet prie vaišėmis nukloto stalo. Ant jo – kokteilio taurės, vaisvandeniai, o po stalu alkoholio butelis.


Nors butelis po stalu, kai kurie skyriaus darbuotojai neigia vartojantys alkoholį, kiti sako ragavę nedaug.
„Išgėriau, aišku, 50 gramų išgėriau“, – prisipažino ir Panevėžio savivaldybės ekonomikos skyriaus vedėjas Antanas Stoka.
„Taigi aš ir sakiau, įpilta po 30 gr aš neneigiau [jog alkoholis vartotas – lrt.lt]“, – penktadienį sakė Panevėžio savivaldybės Komercijos poskyrio vedėja Kristina Šlivinskienė.
Panevėžio savivaldybės administracijos vadovė Kristina Vareikienė tik iš LTV žurnalistų išgirdusi apie pavaldinių puotą sako nežinojusi apie šventimą ir pažadėjusi situaciją įvertinti „atitinkamai“.
Netrukus ekonomikos skyriuje pasirodžiusi savivaldybės komisija pradėjo aiškintis įvykio aplinkybes, iškviesti policijos pareigūnai. Darbuotojai prisipažino sveikinę vedėją Antaną Stoką su antaninėmis.
Puotos dalyviai sutiko pasikrinti kraują ligoninėje.
Dėl šio įvykio pradėto tarnybinio patikrinimo išvados bus pateiktos pirmadienį. Tuomet bus sprendžiama, kokias nuobaudas valstybės tarnautojams skirti.
Vaišėmis savivaldybėje susidomėjo ir darbo saugos inspekcija.

Zina Paškevičienė
LTV „Šiandien“

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24