Preliminariai patvirtintas LLRA-KŠS kandidatų rinkimuose į Seimą sąrašas

2016-06-28, 15:44
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Preliminariai patvirtintas LLRA-KŠS kandidatų rinkimuose į Seimą sąrašas LLRA-KŠS nuotr.

Iki spalio 9-ąją vyksiančių rinkimų liko kiek daugiau kaip 100 dienų, todėl su rinkimais susiję klausimai vyravo praėjusią savaitę įvykusiame Lietuvos lenkų rinkimų akcijos - Krikščioniškų šeimų sąjungos (LLRA-KŠS) Vyriausiosios tarybos posėdyje, praneša partijos Spaudos biuras.

„Posėdyje buvo patvirtinta partijos Centrinio rinkimų štabo sudėtis, štabui asmeniškai vadovaus partijos pirmininkas Valdemar Tomaševski. Centrinio rinkimų štabo vadovas pabrėžė, kad siekiama ne tik išsaugoti status quo, t.y. 8 parlamentarų frakciją parlamente, bet ir ją padidinti iki keliolikos Seimo narių. Skyriai ir rateliai buvo įpareigoti iki liepos 1 dienos pateikti savo rinkimų štabų sudėtį ir vadovų pavardes“, - rašoma LLRA-KŠS Spaudos biuro išplatintame pranešime.

Posėdyje preliminariai buvo patvirtintas partijos rinkimų sąrašas ir kandidatai vienmandatėse Vilniaus regiono apygardose. Kandidatus galutinai patvirtins liepos pradžioje vyksiančios partijos konferencijos dalyviai.

„Vyriausiosios tarybos nariai preliminariai patvirtino partijos rinkimų sąrašą ir kandidatus vienmandatėse Vilniaus regiono apygardose. Iš viso rateliai savo iniciatyva pasiūlė 160 kandidatų: Vilniuje – 41, Vilniaus rajone – 39, Šalčininkų rajone – 37, Trakų rajone – 19, Švenčionių rajone – 14, Širvintų rajone – 10. Sąraše esantys kandidatai buvo reitinguojami skyriuose, dabar jį analizuos Priežiūros komisija. Kiek vėliau Vyriausioji taryba pateiks 141 kandidatų sąrašą tvirtinimui LLRA-KŠS konferencijoje, kuri vyks liepos 8 dieną. Posėdyje taip pat buvo kalbama apie apygardų ir apylinkių rinkimų komisijų formavimą ir aptartas rinkimų programos projektas, kuris taip pat bus patvirtintas konferencijoje“, - praneša partijos Spaudos biuras.

Posėdyje buvo pristatytas naujas, dvikalbis, partijos antspaudas, partija laukia pasiūlymų dėl naujojo logotipo.

„Tam tikra prasme posėdis buvo istorinis, nes įvyko po to, kai naująjį Lietuvos lenkų rinkimų akcijos - Krikščioniškų šeimų sąjungos pavadinimą oficialiai įregistravo Teisingumo ministerija. Tarybos nariai atminimui gavo naujo, dvikalbio, partijos antspaudo atspaudą. Visi partijos simpatikai yra prašomi teikti pasiūlymus dėl naujojo LLRA-KŠS logotipo. Pasiūlymų laukiama el. pašto adresu Šis el.pašto adresas yra apsaugotas nuo šiukšlų. Jums reikia įgalinti JavaScript, kad peržiūrėti jį.”, - informuoja Lietuvos lenkų rinkimų akcijos - Krikščioniškų šeimų sąjungos partijos Spaudos biuras.

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24