A. Kubilius: per 20 metų buvo visko - buvo pergalių, buvo pralaimėjimų

2013-05-12, 14:02
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Sekmadienį į suvažiavimą susirinkę Tėvynės sąjunga-Lietuvos krikščionys demokratai (TS-LKD) iškilmingai paminėjo partijos įkūrimo 20-metį.

TS-LKD nueitas kelias atsispindi suvažiavime parodytame dokumentiniame filme. "20-metis - tai yra labai graži šventė, ir tikrai turėjome labai gražią galimybę pakankamai detaliai peržiūrėti visą mūsų istoriją tame dokumentiniame filme, kuris buvo pristatytas suvažiavime. Būsime ta partija, kuri nuo pat Sąjūdžio laikų visada labiausiai rūpinosi nepriklausomos valstybės tapimu sėkminga vakarietiška valstybe", - sakė partijos pirmininkas, opozicijos lyderis Andrius Kubilius.

Pasak jo, per tuos 20 metų iš tiesų buvo visko - buvo pergalių, buvo pralaimėjimų, buvo pasiekimų, buvo klaidų, bet "šiandien iš tikrųjų galime drąsiai pasakyti, kad esame ta bendruomenė, ta šeima, kuri pagrindinius uždavinius sėkmingai pasiekė".

Pasak lyderio, partija toliau mato labai aiškias perspektyvas, kaip toliau turi dirbti ir veikti. Kalbėdamas su žurnalistais, jis nedramatizavo pareikštų priekaištų dėl galimai buvusių pažeidimų per partijos pirmininko rinkimus: "Šventė yra tokia graži ir didelė, kad bet kokie niuansai jos tikrai netemdo. Partijos pirmininko rinkimų tvarkoje yra labai aiškiai pasakyta, kada galima savo nusiskundimus teikti".

Pasak jo, kokių nors rimtų nusiskundimų pateikta nebuvo, o praleidus tą laiką reikšti kokias nors nuoskaudas galbūt nėra visai racionalu.

Europarlamentaras profesorius Vytautas Landsbergis, paklaustas apie galimus pažeidimus, atsakė lakoniškai: "Gyvenime visko būna. Tegul ištiria tie, kurie atsakingi".

www.l24.lt

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24