Užsienio reikalų ministras L. Linkevičius vyksta į Londoną

2013-05-08, 09:53
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)

Užsienio reikalų ministras Linas Linkevičius gegužės 9-12 dienomis su darbo vizitu lankysis Londone.

Numatyti susitikimai su Jungtinės Karalystės užsienio reikalų sekretoriumi Viljamu Heigu (William Hague), kitais aukštais šios šalies pareigūnais. Ministras dalyvaus analitinio centro "Chatham House" ir vietos lietuvių bendruomenės renginiuose.

Susitikimuose su britų politikais bus aptartas Lietuvos pasirengimas pirmininkauti Europos Sąjungos (ES) Tarybai, dvišalis bei regioninis bendradarbiavimas, Rytų partnerystės politika, kiti esminiai Europos ir tarptautinės darbotvarkės klausimai.

Kartu su Lenkijos užsienio reikalų ministru Radoslavu Sikorskiu (Radoslaw Sikorski) Lietuvos diplomatijos vadovas dalyvaus pasaulinio garso tarptautinių santykių analizės centre "Chatham House" kartu su Jungtine Karalyste ir Lenkija rengiamame seminare ES Rytų partnerystės tematika.

L. Linkevičiaus vizito Londone programoje taip pat numatyti susitikimai su verslo ir žiniasklaidos atstovais. Savaitgalį ministras dalyvaus metiniame Jungtinės Karalystės lietuvių bendruomenių lyderių susitikime, skirtame pirmojo Britanijos lietuvių Seimo 75-mečiui.

www.l24.lt

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24