Australijos užmiesčio name aptikti penkių nužudytų žmonių palaikai

2018-09-10, 11:17
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Australijos užmiesčio name aptikti penkių nužudytų žmonių palaikai © I. Klimaševskos asociatyvi nuotr.

Tarp penkių asmenų, rastų nužudytų viename Australijos priemiesčio name, yra trijų ikimokyklinio amžiaus mergaičių kūnai, pirmadienį patvirtino pareigūnai, aiškėjant naujoms šalį sukrėtusių žmogžudysčių detalėms.

Policija aptiko kūdikių, taip pat jų motinos ir močiutės, palaikus, iš pirmo žvilgsnio nieko neišsiskiriančiame name, esančiame netoli pietvakarinio miesto Perto.

Lavonai buvo rasti po to, kai sekmadienį vietos policijos nuovadoje apsilankė vienas į 3-ą dešimtį įžengęs vyras, informavo tyrėjai.

Vakarų Australijos valstijos policija pirmadienį paskelbė, kad „penki nužudytieji yra dvynės dvimetės mergaitės, trijų su puse metų mergaitė, jų motina ir senelė“.

„Policijai šiuo metu padedantis vyras tebėra sulaikytas, bet kol kas jam nebuvo pateikta jokių kaltinimų“, – nurodė pareigūnai.

Policija neatskleidė daugiau detalių, kada ir kaip jie buvo nužudyti šie žmonės arba kaip su šeima susijęs sulaikytas vyras.

Vienas nacionalinio transliuotojo ABC kalbintas kaimynas pasakojo, kad grįžęs iš atostogų pastebėjo neįprastą „tylą gatvėje“.

„Pastebėjome, kad kaimynų namas buvo tylus. Tai buvo keista, nes jie turi mažų vaikų“, – sakė Richardas Fairbrotheris (Ričardas Feirbrozeris), gyvenantis netoli nužudytos šeimos namų.

„Pas mus lankėsi keli draugai, kurie taip pat paminėjo, jog savaitgalį nematė kaimynų, kol buvome išvykę... (Anksčiau) gana dažnai matydavome ir girdėdavome vaikus, žaidžiusius kieme už namo“, – pridūrė jis.

Kiti kaimynai teigė, kad jų bendruomenė yra glaudi, rami ir taiki.

Nors Australijoje masinės žmogžudystės yra retos, atrodo, kad tai buvo jau trečia šeimos tragedija, per pastaruosius kelis mėnesius įvykusi Vakarų Australijoje.

Liepą vienas vyras, kaip įtariama, nužudė savo motiną, brolį ir seserį. Gegužę kitas pagyvenęs vyras nušovė savo žmoną, dukrą ir jos keturis vaikus, o vėliau nusižudė.

bns
Naujienų agentūros BNS informaciją
atgaminti visuomenės informavimo
priemonėse bei interneto tinklalapiuose
be raštiško UAB "BNS" sutikimo draudžiama.

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24