Rusijoje siaučia didžiulis gaisras

2017-08-21, 17:49
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Rusijoje siaučia didžiulis gaisras © Scanpix/Sergey Pivovarov/Sputnik nuotr.

Rusijos pietiniame mieste Rostove prie Dono pirmadienį privačių namų rajone įsiplieskęs didžiulis gaisras plečiasi ir jau apėmė 25 pastatus.

„Šiuo metu liepsnoja maždaug 25 pastatai. Išjungtas dujų ir elektros tiekimas į aplinkinius kvartalus“, – Nepaprastųjų situacijų ministerijos regioninio padalinio viršininko pavaduotojas Jevgenijus Kondratjevas pirmadienio popietę sakė žurnalistams.

Pasak jo, su liepsnomis kovoja daugiau nei 400 žmonių, pasitelkę daugiau nei 200 ugniagesių technikos priemonių, įskaitant šešis sraigtasparnius ir vandennešį lėktuvą.

„Prie gaisro gesinime dalyvaujančių šešių sraigtasparnių turėtų prisijungti dar trys iš Pietų karinės apygardos“, – nurodė J.Kondratjevas ir pridūrė, kad įvykio vietoje dirba tyrėjai ir prokurorai.

Kol kas liepsnų suvaldyti nepavyksta, tačiau žmonių aukų nėra ir imamasi visų priemonių gaisrui užgesinti, sakė pareigūnas.

Medikų pagalbos prireikė mažiausiai devyniems žmonėms, du jų hospitalizuoti. Mieste paskelbta nepaprastoji padėtis.

Evakuojami gyventojai iš aplinkinių daugiaaukščių namų, esančių šalia gaisro židinio. Evakuota jau daugiau kaip 560 žmonių. Pareigūnai įrengė šešis laikino apgyvendinimo centrus; juose galėtų tilpti daugiau kaip 700 žmonių.

bns
Naujienų agentūros BNS informaciją
atgaminti visuomenės informavimo
priemonėse bei interneto tinklalapiuose
be raštiško UAB "BNS" sutikimo draudžiama.

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24