Vilniau, kartu esame jėga!

2023-02-18, 17:30
Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)

Lietuvos lenkų rinkimų akcijos – Krikščioniškų šeimų sąjungos Spaudos biuras pristato aktualią medžiagą dėl pastarojo meto skandalingų įvykių Lietuvoje, kuomet sudarant reitingus, tebemanipuliuojama balsų, atiduodamų už partijas ir politikus, skaičiavimais. Kalbu apie taip vadinamąsias apklausas, kurios visiškai prasilenkia su tikrove, o skaičiai imami beveik iš lubų. Tai yra daroma tam, kad, sumažinus „nepatogių” kandidatų reitingą, būtų prigesintas jų elektorato aktyvumas, kuris, galiausiai nustojęs tikėti gerais rezultatais, į rinkimus paprasčiausiai neateis.

Vilnius ir Vilniaus kraštas tapo šiandien liberalių ir krikščioniškų vertybių dvikovos lauku. Kadenciją baigiančio Vilniaus mero Remigijaus Šimašiaus atlaisvinamą „šventąją vietą“ bando užimti visų svarbiausių Lietuvos politinių partijų atstovai. Juk sostinės vadovo pareigos yra neretai svarbesnės nei Seimo nario, nes Vilniuje šiuo metu gyvena beveik 570 tūkst. gyventojų, t.y. kas penktas Lietuvos gyventojas. Jei prie jų dar pridėsime daugiau kaip 100 tūkst. Vilniaus rajono gyventojų, galima įsivaizduoti, kokie svarbūs yra visų valdžios grandžių rinkimai svarbiausiame Lietuvos regione.

Neseniai svarbiausios Lietuvos žiniasklaidos priemonės paskelbė sostinės regiono gyventojų kandidato į Vilniaus miesto merus Mykolo Majausko užsakymu atliktos visuomenės nuomonės ir rinkos tyrimų bendrovės „Spinter tyrimai“ apklausos rezultatus. O juk visuotinai žinoma yra tiesa, kad kas moka, tas ir muziką užsako. Vis dėlto įdomu, iš kur kandidatas, neseniai „išprašytas“ iš konservatorių partijos, turi pinigų tokiai nepigiai apklausai? Ir ar verta tikėti jos rezultatais?

Vis dėlto sociologai, remdamiesi šios apklausos rezultatais, jau tvirtina, kad realių kandidatų į Vilniaus miesto merus yra vos trys. Artūras Zuokas (22,6%), Mykolas Majauskas (17,1%) ir konservatorius Valdas Benkunskas (14,4%). Suprask, kad kitiems kandidatams apie vietą trejetuke nė neverta svajoti. Jie rikiuojasi toliau: Laisvės partijos atstovas Vytautas Tomas Raskevičius, socialdemokratė Rasa Budbergytė, Liberalų sąjūdžio kandidatė Eglė Radvilė, Vytautas Sinica iš Nacionalinio susivienijimo, Darbo partijos atstovė Ieva Kačinskaitė-Urbonienė ir pats išsikėlęs buvęs Darbo partijos narys Aidas Gedvilas.

Keista atrodo tai, kad šiuose žiniasklaidoje skelbiamuose reitinguose trūksta vieno iš realiausių Vilniaus valdančiosios partijos Lietuvos lenkų rinkimų akcija – Krikščioniškų šeimų sąjunga (LLRA-KŠS) kandidato, europarlamentaro Waldemaro Tomaszewskio pavardės. Verta priminti, kad būtent W. Tomaszewski 2015 metais, kai prie valdžios vairo pirmąkart stojo Remigijus Šimašius, I ture užėmė trečią vietą, surinkęs 17% rinkėjų balsų ir tik nedidele balsų persvara užleidęs vietą į II turą patekusiam Artūrui Zuokui (18%). Tiesą sakant, jo žiniasklaida irgi atkakliai nepastebėdavo, savo prognozėse neduodama nė menkiausio šanso laimėti.

Kodėl gi politologai ir žiniasklaida ignoruoja W. Tomaszewskį? Matyt, realūs, o ne prijaukintų sociologų nubrėžtų LLRA-KŠS lyderio reitingų lentelės išgąsdino valdžios turėtojus iki tokio lygio, kad jie jau priešrinkiminės kovos pirminėje stadijoje bando neminėti jo vardo. Kodėl?

Neatmestina, kad dėl to, jog išimtinai Tomaszewskio ir LLRA-KŠS partijos programoje atsirado vietos nuostatoms apie kovą už šeimos vertybes prieš brukamas „liberalias“ vertybes absoliutaus visko leidimo, ištvirkavimo ir paleistuvystės. Šiuo metu Lietuvoje mažai kas atvirai priešinasi šio sodomizmo viršenybei. Tačiau lietuvių tauta nėra akla ir viską mato.

Burtų keliu ištrauktas Nr. 1 sąrašui LLRA-KŠS yra simbolis, kad šios politinės jėgos skelbiamos idėjos yra šiandien reikalingos kaip niekad anksčiau.

Laisvės partijos atstovas Vytautas Tomas Raskevičius pareiškė, kad jam tapus meru, jis net nelauks, kol Seimas priims Partnerystės įstatymą, o iškart patvirtins tokią tvarką Vilniuje ir Lietuvos sostinę pavers gėjams laisva zona, kurioje bus galima sudaryti vienalytes sąjungas nepaisant centrinės valdžios. Vilniečiai, ar Jūs to norite?

Dar į valdžią veržiasi du konservatorių atstovai, kurių partijos pavadinime figūruoja „krikščionys demokratai“. Kokie gi jie yra krikščionys, jei savo autoritetu dengia koalicijos mažesniųjų brolių – Laisvės partijos – bandymus brukti mums LGBT vertybes ir įteisinti narkotikus? Nejau sociologai nori pasakyti, kad partijos, skelbiančios tokias vertybes, atstovai turi šansų vadovauti Vilniui?

Ir kodėl rinkimuose dalyvauja du konservatoriai: Valdas Benkunskas  ir Mykolas Majauskas. Tegul Jūsų nesuklaidina faktas, kad pastarasis paliko TS-LKD gretas. Tai yra akivaizdi konservatorių kelių judesių kombinacija, kurią jie naudojasi toli gražu ne pirmą kartą.

Štai ir šiandien specialiai konservatorių sukurtas tandemas Majauskas-Benkunskas kovoja su realiais lyderiais: Zuoku-Tomaszewskiu.

Susivienykime ir neleiskime būti apgauti darkart. Palaikykime LLRA-KŠS sąrašą ir jo lyderį, kandidatą į Vilniaus miesto merus Waldemarą Tomaszewskį, atstovaujantį rinkėjų, o ne globalistų interesams!

SarasasNr1 3


Politinė reklama. Apmokėta iš Lietuvos lenkų rinkimų akcijos-Krikščioniškų šeimų sąjungos rinkiminės sąskaitos. Rengėjas LLRA-KŠS. Užsakymo Nr. 20230218-01

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24