„Komuniaga“ kalba homoseksualiosios „levandos mafijos“ tonu

2020-11-12, 12:15
Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
„Komuniaga“ kalba homoseksualiosios „levandos mafijos“  tonu Vikipedija.org nuotr.

Gyvename nuolatinio vertybių ir autoritetų, visų pirma susijusių su tikėjimu, puolimo laikais. Tai yra globalusis puolimas, kurio tikslas yra pasaulėžiūros perversmas ir seksualinė revoliucija. Tokiais veiksmais siekiama visų pirma sunaikinti Bažnyčią ir su ja susijusius žmones, nes tai yra vienintelis būdas, taikant manipuliacijos metodus, dar kartą žmonijos istorijoje paversti tautas ir žmones vergais bei sukurti naują globalią tvarką, kurioje nėra vietos vertybėms ir taisyklėms.

Tokie puolimai tapo kairuolių ir liberalų, bandančių įkąsti Bažnyčiai iš išorės, specializacija. Neseniai tai pabandė padaryti Robert Duchnevič. Tačiau yra ir tokių, kurie Bažnyčią bando sugriauti iš vidaus, pavyzdžiui, Vatikano homoseksualiosios „levandos mafijos“ nariai. Ir tai nėra sutapimas, nes ir vieni, ir kiti yra vedami vieno tikslo – pulti Tikėjimą. Duchnevič užsipuolė Henriką Gulbinovičių, iš Vilniaus krašto kilusį lenką, legendinį Silezijos „Solidarumo“ ir lenkų Bažnyčios komunistiniais laikais gynėją. Pasirodžius informacijai apie tai, kad kardinolas neva slėpė jam pavaldžių kunigų pedofiliją, pareikalavo atimti iš jo Vilniaus krašto garbės piliečio titulą. Ši informacija ir sprendimai dėl kardinolo buvo priimti Vatikano administracijoje. Įdomu, ar už to stovi ta pati Vatikano klerkų kasta, kuri privertė pasitraukti Benediktą XVI?

Pedofilija = homoseksualumas

Popiežiumi išrinktas Benediktas XVI paskelbė ryžtingą karą organizuotai homoseksualų grupei Vatikano administracijoje, taip vadinamąjai „levandos mafijai“, kuri neoficialiai sprendė, kas užims konkrečias pareigas Bažnyčioje bei disponavo Bažnyčios finansais. Popiežius Benediktas XVI norėjo išvalyti šias „moralines puvenas“, kaip pats jas apibūdino. Juolab kad kunigų homoseksualumas taip pat buvo susijęs su efebofilija, t.y. santykiavimu su paaugliais bei pedofilija. Būtina paminėti, kad absoliuti pedofilijos atvejų dauguma buvo santykiavimas su berniukais. Pedofilija yra lytinio pobūdžio homoseksualų vykdoma nusikalstama veika. Benedikto bandymai apvalyti Bažnyčią nepavyko, nes homoseksualūs lobistai neaiškiomis aplinkybėmis privertė popiežių pasitraukti. Ogi dabar, valdant popiežiui Pranciškui, dėl šių klausimų vyrauja chaosas ir nesibaigiantys dviprasmiški pasisakymai apie homoseksualumą, Liuterio liaupsinimas. Kitaip sakant, stebime tikrų tikriausią sąmyšį.

„Levandos mafijos“ kontrpuolimas

Tuo metu „levandos mafija“ pradėjo kontrpuolimą ir dažnai tam, kad suklaidintų ir nukreiptų dėmesį nuo savęs, kaltina įvairius hierarchus, kurie yra autoritetai savo aplinkoje. Tokius kaip kardinolas Gulbinovič. Įsivyravo tiesos krizė. Tai vyksta nepaisant to, kad Bažnyčios mokymas labai aiškiai apibrėžia, kas yra homoseksualumas. Katalikų Bažnyčios Katekizmo 2357 punkte nurodyta, kad jau Šventasis Raštas homoseksualizmą laiko „dideliu iškrypimu“. Taip pat pabrėžiama, kad „homoseksualūs veiksmai pačia savo prigimtimi yra netvarkingi, prieštarauja prigimtiniam įstatymui“. Apie tai kalbėjo ir šv. Paulius: „(...) ištvirkavo vyrai su vyrais, ir jiems būdavo jais pačiais už iškrypimą vertai atmonijama“ (Rom 1,24-27). Senasis Testamentas taip pat labai aiškiai išaiškina problemą. Kunigų knyga (18, 22 ir 20, 13) pateikia dvi vyrų lytinių santykių versijas: „Nesugulsi su vyriškiu tarsi su moterimi; tai pasibjaurėtina. Nesugulsi su vyriškiu tarsi su moterimi; tai pasibjaurėtina”. Homoseksualumas yra Sodomos nuodėmė. Ironiška, kad Vatikano homoseksualūs lobistai į kairę ir į dešinę meta kitiems kaltinimus pedofilija, o kairioji žiniasklaida ir politikai apie šiuos puolimus pradeda kalbėti garsiai ir dar labiau kursto. Vakarų Europa jau yra dvasiškai išsunkta, su tikėjimu ten jau beveik susidorota, todėl dabar tikslu pasirinkta lenkų Bažnyčia, kuri yra paskutinis vertybių bastionas.

Neteiskite ir nebūsite teisiami; nesmerkite ir nebūsite pasmerkti

Apkaltinti yra lengva, o apsivalyti nuo kaltinimų ir apginti reputaciją yra sunku. Kardinolas Gulbinovič netrukus sukaks 100 metų. Jo adresu buvo mesti kaltinimai, o šiais laikais, kai nemažai pedofilijos atvejų Bažnyčioje yra labai realūs, tokiais kaltinimais patikėti yra nesunku. O juk tiesą sužinosime tik po kurio laiko. Dėl kardinolo emerito neįvyko nė vienas teismo posėdis, nebuvo pateikta jokių šaltinių ar dokumentų, tačiau verdiktas paskelbtas, o paskelbė jį dabartinė „levandinė“ Vatikano administracija, o visų pirma kairioji ir liberalioji žiniasklaida ir kairuoliški politikai, tokie kaip Duchnevič. Dėl sveikatos ir amžiaus kardinolas turi ribotas galimybes apsiginti, todėl kaltinimus metančiųjų ir teisiančių asmenų veiksmai ir pasisakymai yra mažų mažiausiai piktavališki. Susidariusiai situacijai labai tinka Kristaus žodžiai: „Neteiskite ir nebūsite teisiami; nesmerkite ir nebūsite pasmerkti; atleiskite, ir jums bus atleista“.

Pone Duchnevičiau, kas jūs manąs esate, kuo save laikote, kad leidžiate sau teisti ir smerkti nepalaužiamą kardinolą, kuris gynė lenkus nuo komunistų? Savo veiksmais, taikydamas Berijos laikų metodus, kuomet žmonės buvo teisiami be teismo ir be teisės į gynybą, prisidedate prie žmogaus naikinimo. Esate kraštutinių kairiųjų pažiūrų žmogus, tad nesidėkite šventuoju. Būtent kairuoliškos formacijos garbina homoseksualumą, kuris yra taipogi susijęs ir su pedofilija, dalyvauja juoduosiose eitynėse, pasisako prieš absoliučią negimusių vaikų gyvybės apsaugą, skatina šeimoms kenkiančią gender ideologiją. Jūs dalyvaujate būtent tokioje politikoje. Pone Duchnevičiau, jums nepakenktų daugiau nuolankumo ir kuklumo, kaip ir neprošal būtų mažiau pulti žmones.

Antoni Matulewicz

www.mojekresy.pl

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24