Čia tai jau gražiausia!

2019-01-12, 21:20
Įvertinkite šį įrašą
(3 balsai)
Čia tai jau gražiausia! Gintarė Pugačiauskaitė

Kaskart, kai man pasibaigia šampūnas ar kremas veidui, panyru į tikrą egzistencinę dramą: o ką pirkti dabar? Gal išbandyti kokią naujovę? Ar pataupyti pinigus ir rinktis tik tai, kas pigiausia?

Daugybė parduotuvių, vaistinių, grožio salonų, o kur dar internetiniai klodai. Nori tik, pavyzdžiui, gabalėlio muilo, o turi milijonus pasirinkimų.

Ir milijonus galimybių, kad priemonė netiks, sukels alergiją, nuo jos nuslinks plaukai, paraus oda ir apsiverks piniginė.

Džiaugiuosi tuo, kad pernai atradau visai neblogų dalykų, kurie man padeda puoselėti grožį.

Trumpai ir aiškiai:

1. Nagai. Su jais reikia...nedaryti nieko. Rimtai. Palikite ramybėje. Jokių gelių, priauginimų, nagų lako. Tik šiek tiek kremo. Ir laiko. Nes jiems tiesiog reikia priprasti prie stebuklingo poilsio. Po kokių metų miego jie parodys, kokie gražūs, tvirti ir sveiki gali būti.

2. Veidas. Mano praėjusių metų atradimas – kremas su cinku. Mažina paraudimus, skaistina, jaunina. Pirkau lenkišką, vaistinėje, už 3 ar 4 eurus. Dabar liūdžiu ir taupiai pirštu braukiu kremo likučius indelyje, nes mačiau, kad jo jau nebėra prekyboje.

3. Plaukai. Nereikia jų dažnai kirpti – nepaisykite, net jei kirpėja primygtinai liepia. Man geriausia, kai galiukus patrumpinu kas 8-9 mėnesius. Jei norite kažko ypatingo ir turite atliekamus 50 eurų, nuostabiai savo plaukams pagelbėsite atlikę plazmos procedūrą grožio salone. O šiaip mano parėjusių metų favoritas – lenkiškas šampūnas blondinėms, pirktas „Kaufland“ parduotuvėje. Labai pigus, labai efektyvus. Bet vėl bėda – Lietuvoje jo nėra...

4. Priemonė, kuriai ploju ir dainuoju – kolageno kapsulės. Po maždaug mėnesio vartojimo nagai tvirti, net spindi, oda švelnutėlė, sunku ir patikėti, kad gali tokia būti!

Mano absoliutus NE – visi BB, CC ir kiti keistus kodinius pavadinimus turintys kremai, neva atliekantys ir pudros funkciją. Nes tai nei kremas, nei pudra. Kosmetika su kanapėmis – kas ten jos per kvapas? Ačiū, ne. Ir tas nuvalkiotas patarimas gerti daug vandens – irgi NE NE NE, nes tiesiog... kiek galima žmonėms kartoti tą patį?

Gintarė Pugačiauskaitė

Komentuoti

 

 

Vieta Jūsų REKLAMAI
300x100px
Vieta Jūsų REKLAMAI
300x250px
Lietuva 24Litwa 24Литва 24Lithuania 24