Spausdinti šį puslapį

Juvelyrikos namų veidu tapusi V.Martikonytė-Medišauskienė: esu „žiedų valdovė”

2020-04-29, 07:20
Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Juvelyrikos namų veidu tapusi V.Martikonytė-Medišauskienė: esu „žiedų valdovė” Pranešimo spaudai autorių nuotr.

Papuošalų fanatikė – taip dar būtų galima vadinti mados dizainerę, prekinio ženklo įkūrėją Vidmantę Martikonytę-Medišauskienę. Neseniai tapusi dar ir juvelyrikos namų „v2o” veidu, žinoma moteris prisipažino, kad yra žiedų gerbėja, kasdien dėvinti kone 8 tokius papuošalus ant savo rankų. Visi jie yra savaip brangūs, primena tam tikrus žmones ir gyvenimo momentus. Dalyvaudama fotosesijoje su „v2o” kūriniais V.Martikonytė-Medišauskienė prisipažino įsimylėjusi šiuos papuošalus. Ir prisiminė, kad ne veltui vieno bičiulio kadaise buvo pavadinta „žiedų valdove”, rašoma pranešime spaudai.

V.Martikonytė-Medišauskienė sako, kad mada ir juvelyrika viliojo nuo paauglystės, ji visada mėgo išsiskirti, dažnai skolindavosi mamos batus, drabužius. Labiausiai aktyvi moteris mėgsta papuošalus iš geltonojo aukso, kuris yra ir naujosios „v2o” kolekcijos Rock&Roll pagrindas, taip pat deimantus, smaragdus dėl nepaprastai gražios jų spalvos.

„18-ojo gimtadienio proga tėvai man padovanojo žiedą su deimantu, kurį kasdien dėviu iki šiol. Tačiau netrukus po to buvau jį pametusi, tiesiog viduryje gatvės, vakare, vieną snieguotą žiemą. Atsimenu, kaip su draugais tą vakarą jo ieškojome, bet taip ir neradome. Kita rytą bičiuliai atvyko su kastuvais ir druska sniegui tirpinti. Suradome žiedą netoli mašinos rato, aš iki šiol esu jiems labai dėkinga!”, - pasakojo V.Martikonytė-Medišauskienė.

Partnerystę su Viktorijos Orkinės valdomais juvelyrikos namais moteris užmezgė joms susipažinus labdaros renginyje.

„Kurdama dažnai galvoju apie tvirtą, savimi pasitikinčią ir nenuobodžią, pilną pasiutimo moterį, kuri be kita ko dar yra ir elegantiška, ir inteligentiška”, – sako V.Orkinė.

Komentuoti